19 / 04 / 2024

Ukracity mağdurları eylem

Ukracity mağdurları eylem

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurları 25 Mayıs Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek. Mağdurlar eylemden sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacak...

Ukracity mağdurlarından açlık grevine ara!

Ukra City mağdurlarından Salim Özgür'ün yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mağdurlar eyleme ara verme kararı aldı. Devir işlemleri tamamlanana kadar eylem yapacak olan mağdurlar Cuma günü eylemlerine kaldıkları yerden devam edecek...

Ukracity mağdurları açlık grevine başlıyor!

Ukracity'nin devir çalışmaları sürerken sessiz kalmayı seçen ve inşaat mağdurları Ukra mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliğini bozdu ve Esenyurt'ta çadır kurarak açlık grevine başlama kararı aldı...

Ukracity mağdurları Esenyurt'ta çadır kuruyor!

Ukracity'nin devir çalışmaları sürerken sessiz kalmayı seçen ve inşaat mağdurlarının gerçekleştirdiği taksim eylemine katılmayan Ukra mağdurları devir sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle sessizliğini bozdu ve yeni eylem kararı aldı...

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına yeni randevu!

Özyurtlar'a devredilecek olan Ukracity projesi ile Necmi Kadıoğlu ile görüşecek olan mağdurlar önümüzdeki hafta bütün görüşmeleri tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklenen neticeyi alamazlar ise büyük bir eylem gerçekleştirecekler...

Ukracity mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. İnşaat başlayana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de yapılacak toplu eyleme de katılma kararı aldı.

Esenyurt'ta yarın eylem var!

Ukracity mağdurları haklarını aramak için yarın Esenyurt Ukracity satış ofisi önünde eylem yapacak. Gelişmeleri yakından takip eden mağdurlar eylemlerini projenin inşaatı başlayana kadar sürdürmeyi planlıyor...

Ukracity mağdurlarından yeni eylem!

Ukracity mağdurları 1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00'te Esenyurt'ta eylem yapacak. Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için 7 Şubat 2015 tarihinde de eylem yapmıştı....

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına randevu!

Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 tarihinde protesto etmişti. Ukracity mağdurlarının yapmış olduğu eylem sonuç verdi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Ukracity mağdurlarına randevu verdi.

Ukracity mağdurları Esenyurt'a çadır kurdu!

Ukracity mağdurları iki yıl önce teslim edilmesi gereken Ukra City'i teslim etmediği gerekçesi Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için Esenyurt'ta eylem yapıyor.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Evim Mağdurları AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları 19 Aralık tarihinde AK Parti İl Başkanlıkları önünde eylem yapacak.

Evim mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

21 faizsiz konut şirketinin mağdurları, Şişli'deki  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu binası önünde eylem yaptı. TMSF'den olumlu bir yanıt alamayan mağdurlar geceyi TMSF binası önünde geçirecek.

Evim Mağdurları'ndan Türkiye'nin dört bir yanında eylem!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları İstanbul, Trabzon, Konya, Bursa, Gaziantep'te yeni eylemler gerçekleştirdi.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Devre mülk mağdurları için 'eylem planı' talebi!

Tüketici dernekleri ve federasyonlarının temsilcileri, devre tatil ve devre mülk mağdurlarının sorunlarının çözülmesiyle ilgili hükümetten, ilgili bakanlık ve kurumlardan eylem planı istediğinde bulundu.

Ukracity mağdurları eylem Haberi

Ukracity mağdurları eylem


7 Mart 2015 tarihinde seslerini yetkililere duyurmak için Taksim'de toplu bir eylem yapan inşaat mağdurları 25 Mayıs Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.


Parasını ödedikleri evlerini alamayan Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Hiper Gayrimenkul, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat, mağdurlarının gerçekleştireceği eyleme Ukra City mağdurlarından da destek geldi. Devir işlemleri sürerken sürece zarar vermemek adına sessiz kalmayı seçen Ukra City mağdurları 25 Mayıs'taki eyleme katılma kararı aldı.


Evlerini alana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar yaptıkları açıklamada mağdur olmalarındaki en büyük oltanın sözleşmedeki kira hakkı olduğunu iddia etti. Gerçekleştirdikleri eylemden sonra da savcılığa suç duyurusunda bulunacak olan mağdurlar seslerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na duyurmak istiyor. 



Ceren...