26 / 04 / 2024

Ulak Group lansmanı

Ulak Group lansmanı

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Real Group'tan 4 yeni proje geliyor!

Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanında konuşan Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 4 yeni projenin müjdesini verdi.

Real Konaklar Yedikule'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 13 bin TL!

Real Group tarafından İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı yapıldı.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group lansmanı Haberi

Ulak Group lansmanı

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı. Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren ve Türkiye’nin pek çok bölgesinde şubesi bulunan, yatırım ürünleriyle sektör liderlerinden biri olan Ulak Group, Kasım – Aralık tarihleri arasında bir ilki imza atarak kendi organizasyonunu üstlendiği Katar –Doha lansmanını gerçekleştirdi. Katılımcı olarak yer aldığı fuarlarda ise geniş yatırımcı kitlelerine ulaşarak 2015 yılının fuar ve lansman turunu tamamladı. 


Kasım Ayında Ulak Group Rusya ve Katar’ı Fethetti!


Ulak Group, ilk olarak 13 – 14 Kasım tarihlerinde Rusya-Moskova’da The 25th Moscow International Property Show’da katılımcı olarak yer aldı. Fuarda yoğun ilgi ile karşılanan Ulak Group, İstanbul, Antalya ve...