26 / 04 / 2024

ulaşımı kolay ofis binaları

ulaşımı kolay ofis binaları

JLL Türkiye ofis pazarındaki değişen trendleri ortaya koyuyor. İstanbul'da Levent - Maslak hattındaki merkezi iş alanıyla birlikte aktif raylı taşıma sisteminin olduğu bölgelere olan talep artıyor.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Akyapı Plaza 34 ulaşım!

Akyapı Plaza 34 ulaşım bilgileri kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Detayları henüz netlik kazanmayan projede 52 adet ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alacak.

ulaşımı kolay ofis binaları Haberi

ulaşımı kolay ofis binaları

75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53 bin çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL ofis pazarının nabzını tutuyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller, Türkiye Araştırma ve Stratejik Danışmanlık Direktör Yardımcısı Burçin Yüdıran Sezen, Türkiye Ofis ve Lojistik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Gün Gökkaya ve JLL Türkiye Ofis Hizmetleri Müdürü Mahir Mermer'in katılımıyla "Ofisler Metro ile Doluyor" raporu açıklandı. Rapor ile ofis pazarı görünümü değerlendirildi ve ofis trendleri ortaya koyuldu. 


Ofis kiralarını artırıyor!


Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, metro projelerinin olduğu bölgelere artan arz ve taleple birlikte kira oranlarında da bir artış eğilimi olduğunu belirtti. Alkaş, "2009 yılında metro hattının Maslak bölgesine hizmet venneye başlamasıyla birlikte o bölgeye yönelik kiracı taleplerinde...