19 / 04 / 2024

uli gayrimenkul

uli gayrimenkul

ULI raporunda, “iyi planlanmış” yoğunluğun kentlere önemli avantajlar sağlayabileceği belirtilirken, İstanbul “kötü yüksek yoğunluklu kent” kategorisinde görünüyor.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde 2020 trendleri belirlendi!

PwC ve Urban Land Institute'ün (ULI) gayrimenkul sektörüne ışık tutan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporu açıklandı....

Gayrimenkul cazibesini koruyor!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçlarına göre gayrimenkul cazibesini koruyor.

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Avrupa gayrimenkul sektörü temkinli!

ULI ve PwC'nin Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2018 raporunun sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Açıklanan rapora göre Avrupa'da gayrimenkul sektörü temsilcilerinin 2018 yılı tahminleri iyimser yönde.

Tesis yönetimi gayrimenkulün değerini belirler!

ULI Türkiye tarafından Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme Forumu gerçekleşti. Türk gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği forumda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Piyasanın yeni gerçekleri gayrimenkul pazarını şekillendiriyor!

ULI ve PwC’nin raporuna göre Avrupa’daki gelişmeler gayrimenkul yatırımcılarının tercihlerini değiştirdi. İstanbul ise kısa vadede öncelikli yatırım alanı olarak geriye düşse de potansiyeli yüksek ve gelişen bir pazar olarak değerlendirildi.

ULI Türkiye Gayrimenkul Finansmanı Eğitimi 11 Haziran'da!

Gayrimenkul sektörünü yakından ilgilendiren zengin konuları içeren ULI Young Leaders 101 eğitimlerinin ikincisi olan Gayrimenkul Finansmanı Eğitimi 11 Haziran Cumatesi günü YEM’de mercek altına alınacak.

ULI İleri Seviye Gayrimenkul Eğitimi 26 Mart'ta!

ULI İleri Seviye Gayrimenkul Eğitimi "Türk Gayrimenkul Yatırım Fonlarında İlk 9 ay " 26 MArt 2015 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'nde düzenlenecek.

Haluk Sur: Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak!

ULI Türkiye Başkanı ve Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, gayrimenkul sektörünün geleceğinin parlak olduğunu belirtti. Haluk Sur 'Gayrimenkul sektörünün geleceği parlak' dedi...

İstanbul gayrimenkul trendinde Avrupa’daki ilk 10 şehir arasında!

PwC ve ULI tarafından yayımlanan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler® Avrupa 2014” Raporu’ na göre; İstanbul, gayrimenkul gelişme beklentilerinde Avrupa’ daki ilk 10 şehir arasında yer alıyor...

uli gayrimenkul Haberi

uli gayrimenkul

ULI Türkiye tarafından Ak Portföy’ün katkıları ile Sabancı Center’da düzenlenen konferansta kentlerde yoğunluğun olumlu ve olumsuz yönleri ile İstanbul’un dünya kentleriyle karşılaştırıldığında durumu tartışıldı.


“İyi yoğunluk” yaratıcılık ve yenilikçiliği teşvik ediyor.

ULI (Urban Land Institute), geçtiğimiz yıl, “yoğunluk” konusunda 2 ayrı rapor yayınlamış ve genelde olumsuz bakılan yoğunluk konusunu tartışmaya açmıştı. Raporlarda, “iyi planlanmış” yoğunluk kapsamında, kent planlarının yeniden ele alınıp yoğunluğun toplu ulaşım noktalarında artırılmasının; kalan alanlarda bilinçli olarak düşük yoğunluk ve yeşil alan bırakılmasının önemli avantajlar sağlayabildiği belirtilmişti. Bu avantajlar arasında, ulaşım kaynaklı karbon salımında azalmanın yanı sıra yoğunluğun sağladığı kültürel ve bilimsel etkileşimle kentliler arasında yaratıcılık ve yenilikçiliğin teşvik edildiği tespitleri yapılmıştı.


Istanbul’da sanayinin ağırlığı diğer metropollere göre çok fazla

ULI Gayrimenkulde Yoğunluk Arayışı Konferansı’nda, Istanbul’un da aralarında bulunduğu 6...