29 / 03 / 2024

Ülke tanıtımı TOBB bütçe

Ülke tanıtımı TOBB bütçe

Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşümün kaynağı yurtdışı tanıtımları!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yurt çapında hayata geçirilecek bir kampanya, ülke tanıtımı ve lobi çalışmaları sayesinde kazanılacak paranın kentsel dönüşüme büyük bir kaynak oluşturabileceğini söyledi.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Ülke tanıtımı TOBB bütçe Haberi

Ülke tanıtımı TOBB bütçe


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye Otelcüer Federasyonu'nun (TÜROFED) 4. Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Bakan Çelik, gerek çevresel anlamda gerekse de tematik olarak turizme bakış açısının değişmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'nin tanıtımı konusunda bütünsel bir yaklaşım üretmeliyiz. Sadece deniz, kum, güneş olmamalı. Türkiye'nin hikayesini tanıtmamız lazım" dedi. Turizmcüerin bakanlıktan istediklerini not aldığını belirten Çelik, "Çok kısa zaman içerisinde bakanlığın Türkiye'nin tanıtımı için hazırladığı bütçe kadar bir bütçeyi de TOBB'un ayırmasını istiyorum. En geç nisan ayının sonuna kadar bir tanıtım dosyasını hazırlamalarım ve bakanlığa sunmalarını TOBB'dan bekliyorum. Nisan son tarih" dedi. 


Bakanlık 2014'te ülke...