18 / 04 / 2024

ülker çin pazarına giriyor

ülker çin pazarına giriyor

10 gün önce Ülker Bisküvi'deki hisselerinin yüzde 20'sini ABD ve Uzakdoğu merkezli fonlara satarak, kasasına 431 milyon dolar koyan Murat Ülker, yine çok konuşulacak uluslararası hamleye hazırlanıyor..

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

İnşaat sektöründeki kriz, iş jeti pazarına mı yansıyor?

Türkiye'de inşaat sektöründe yaşanan krizin, iş jeti pazarına da yansıdığı iddia edildi.

Türk inşaatçılar Venezuela pazarına girecek!

Türk müteahhitleri Venezuela pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkler, konut açığı olduğu belirtilen ülkede konut projeleri ve metro yatırımı yapacak.

Mobilya sektörü rotayı Rusya pazarına çevirdi!

Bu yıl iç pazarda yüzde 8-10 daralma bekleyen mobilya sektörü, rotayı Rusya pazarına çevirdi. Sektör, iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmesi ve inşaat yatırımlarının büyümesiyle Rusya pazarına ihracatı bir yılda yüzde 82,3 artırdı. 

Tamer Kalıp ve İskele, Rusya pazarına giriyor!

Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Türk cumhuriyetlerindeki inşaat projelerinde faaliyetlerini sürdüren Tamer Kalıp ve İskele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Ağustos’ta Rusya’ya yaptığı ziyaretle birlikte normalleşen ikili ilişkilerin etkisiyle gözünü Rusya pazarına dikti.

Temsa yeni fabrika için pazar araştırmasına koyuldu!

Yılın ilk dört ayında 112 büyük otobüs ve 350 midibüs satışı ile pazar payını yüzde 30'a çıkaran Temsa, üretimde tam kapasiteye ulaştı. İhracatı hızlandırmayı hedefleyen Temsa'da, yeni fabrika için pazar araştırması başladı.

Beaulieu Türkiye pazarına giriyor!

Türkiye’ye yabancı ilgisi devam ediyor. Türkiye, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla da dünyanın dev şirketlerinin yatırım yapmak istediği ülkeler arasında yer almaya devam ediyor. Beaulieu Türkiye pazarına giriyor.

1964 yılında Karaköy Yeraltı Geçidi'nin inşasına başlanmış!

1964 yılında Karaköy'de trafiği rahatlatmak amacıyla Karaköy Yeraltı Geçidi'nin inşasına başlanmış. 4 giriş ve çıkış kapısı bulunacak geçitde 18 dükkanlı bir çarşı kurulacakmış ve bir milyon liraya mal olacakmış.

VP Holding, Türkiye pazarına adım attı!

ROMANYA'da 2000'den beri inşaat alanında önemli projelere imza atan VP Holding, Türkiye pazarına adım attı. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, iş ve proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir Invest ile ortaklık kararı aldı.

Konut kredisi faizleri yüzde 1'in altına indi! Talep arttı!

Faizlerin yeniden kritik eşik olan yüzde 1'in altına inmesiyle son aylarda konut kredilerine talep arttı. Faizde kısa vadede radikal bir düşüş beklemeyen bankacılara göre, konut almak için uygun bir zaman...

Yasemin Evleri'nin 2. etabının inşasına başlandı!

Konya'nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı, bilinci etabını geçtiğimiz Haziran ayında tamamlayarak, anahtarlarını sahiplerine teslim ettiği Yasemin Evleri Projesi'nin ikinci etabının inşasına başladı.

1958 yılında Ataköy 2. Kısım inşaatına başlanmış!

1958 yılında Ataköy 2. Kısım inşaatına başlanmış. Ataköy 2. Kısım, 6 muhtelif tipte, 702 daireli olacakmış. 2. Kısım inşaat projesi, 1. Kısım blok apartmanlarıyla birlikte yürütülecekmiş.

ülker çin pazarına giriyor Haberi

ülker çin pazarına giriyor

Yıldız Holding'Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Şanga/da Türk basın mensuplarına yaptığı açıklamada Holding'in Ülker ürünleriyle ilk etapta Çin'e ardından da Rusya pazarına gireceğini söyledi. Ülker için öncelikle Çin'de bir ofis açma kararı aldıklarını belirten Murat Ülker, "Buralarda sadece ticari olarak değil, şirket olarak da bulunmaya karar verdik" diye konuştu. 


Çin'de fabrika kuracak 


Murat Ülker; geçen hafta 23 milyon nüfusluyla Uzakdoğu'nun finans ve ticaret merkezlerinden biri olan Şangay'a yaptığı kısa ziyarette, Ülker ürünlerini, Çin pazarına en etkili ve kalıcı olarak sokmak için orada fabrika kurmak ve yerel bir partnerla çalışmak da dahil her seçeneği bizzat yerinde inceleyip gördü. "Çin'deki yatırımları büyütmeyi düşünüyorum. Kellogg' s, McCormick, Dr. Oetker gibi şirketlerden ilham alıyorum. Yılardır joint venture'larla çalışa çalışa iş yapmayı öğrendik" diyen Türk işadamı,...