28 / 03 / 2024

Ulukent Palmiye Park Fiora fiyat

Ulukent Palmiye Park Fiora fiyat

İzmir Palmiye Park Fiora projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Palmiye Park Fiora Evleri'nde 156 daire bulunuyor...

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Güneşli Palmiye Bahçeleri: Güneşli Palmiye Park projesinin adı değişti!

Demir Group imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Palmiye Park projesinin adı "Güneşli Palmiye Bahçeleri" oldu. Proje 112 daire ve 19 ticari üniteden meydana geliyor.

Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade!

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, yeni projeleri Palmiye Park Fiora'da lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planlarının 1 Kasım'a kadar sürdüğünü hatırlattı.

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

İzmir Palmiye Park Fiora teslim tarihi!

İzmir Palmiye Park Fiora projesinde 2+1 dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Palmiye Park Fiora Evleri'nde 156 daire bulunuyor...

Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı!

Demir Group'un Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Güneşli Palmiye Park'ta ön talep dönemi başladı. Projede inşaat çalışmaları sürüyor.

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

İzmir Palmiye Park Mare projesinin temeli atıldı!

Veryeri ve Dağıstan ortaklığının 6’ncı projesi Palmiye Park Mare’nin temeli atıldı. Mare, deniz kenarında müstakil hayatın rahatlığını site konseptinde sunuyor.

Güzelyurt Palmiye Sosyal Tesisi açıldı!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, Mesir Tabiat Parkı İşletmecisi Hasan Kırlıoğlu ile birlikte Palmiye Restaurant, Düğün Salonun ve Aile Çay Bahçesini hizmete açtı.

Palmiye Park Renova’da 4 ay erken teslim!

Şubat 2013’te İzmir’in en hızlı değerlenen bölgelerinden Bornova Yeşilova’da temeli atılan ve ilk evini alacak genç ailelerin tercihi olan Palmiye Park Renova sahiplerine söz verilenden 4 ay önce kavuşuyor.

Ulukent Palmiye Park Fiora fiyat Haberi

Ulukent Palmiye Park Fiora fiyat


İki katlı bloklar halinde yükselen Palmiye Park Fiora Evleri projesi İzmir Ulukent'te Palmiye Park İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Palmiye Park Fiora Evleri projesi 156 adet daireden oluşuyor. 40 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Palmiye Park Fiora Evleri'nde 1+1'ler henüz satışa çıkarılmadı.


2+1, 3+1 ve 4+1'lerde satışların başladığı Palmiye Park Fiora Evleri projesinde fiyatlar 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Palmiye Park Fiora satış ofisi ile 0232 462 50 60'ı arayarak irtibata geçebilirsiniz.


İzmir Palmiye Park Fiora teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirlendi. Palmiye Park Fiora Evleri'nde fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar olacak.



Tel: 0232 462 50 60

Web: http://palmiyepark.com/

Gülcihan...