29 / 03 / 2024

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.




Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi. Palmiye Park Fiora, çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesisler ve odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrılmış olmasıyla dikkat çekiyor.

Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Fiora'da 192 konut bulunuyor. Projeyi geliştiren Palmiye Park ortaklarından CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "Çocuklar ve aileleri için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı yaşayacakları, ebeveynlerin özlemini çektiği çocukluk günlerini, çocuklarının da doyasıya yaşayacakları mekanlar tasarladık" dedi. 283.000 TL'den başlayan fiyatlar, lansmana özel 60 ay vade farksız ödeme planları ile 15 Ekim'e kadar sunulacak.



Yeni Asır



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmirli çocuklu aileler için tasarlanan ve çocuklarımız ekranları ile değil akranları ile büyüsün" sloganı ile yola çıkan 192 konut sahiplerini bekliyor.


"Çocuklarınız ekranları ile değil, akranları ile büyüsün" sloganıyla yola çıkan Palmiye Park, İzmir'in çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent'te inşa edilecek Palmiye Park Fiora az katlı olarak planlandı. Palmiye Park Fiora'nın, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıyor. "Az Katlı, Çok Tatlı" olarak tanımlanan ve 25 Eylül'de tanıtımı yapılan proje 192 konutu kapsıyor. 


OYUN ALANLARI 


İzmir'in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler için tasarlandı. Çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesislerin yanı sıra odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrıldı. 


Palmiye Park ortaklarından CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan, evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık" diye konuştu. 


AZ KATLI ÇOK TATLI


Fiora, 2 katlı bloklarda, 5 metreye kadar tavan yüksekliğine sahip mekanları olan, bahçeli veya teraslı 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile apartman hayatından sıkılanlar için müstakil hayata yakın bir yaşam stili sunuyor. 



Habertürk Egeli


Geri Dön