20 / 04 / 2024

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (IPS)’in Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne katkısının ele alacağı mini basın buluşması 8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. IPS’ e, bu yıl %50 daha fazla Türk firmasının katılması bekleniyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Konya Gayrimenkul Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya Gayrimenkul Fuarı ilk kez 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

Gulf Property Show Bahreyn Gayrimenkul Fuarı 26 Nisan'da!

BAHREYN’ in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show BAHREYN , 26–28 Nisan 2016 tarihlerinde tekrar gerçekleştiriliyor. Fuar kendi vatandaşlarına emlak sektöründe yatırım için bilgi sağlayacak.

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016 Haberi

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2016

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid EL Maktoum’un himayesinde düzenlenen Yatırım Kongresi’nin (AIM) Türkiye’deki tek yetkili firması LMG Global DWC CEO’su Gökhan İlgar ve dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (IPS) Türkiye’ye ilk kez gelecek Direktörü Kamran Mehdiyev fuar değerlendirmesini ve 2016 yılı öngörülerini paylaşıyorlar.


Ortadoğu, Asya, Pasifik, Avrupa ve Afrika Bölgesinden inşaat şirketlerinin gayrimenkul danışmanları, bireysel yatırımcıları ve Körfez ülkeleri yatırımcılarını buluşturan IPS’ e, bu yıl %50 daha fazla Türk firmasının katılması bekleniyor.

IPS’in Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne katkısının ele alacağı mini basın buluşmasında sizi de aramızda görmeyi...