19 / 04 / 2024

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı yarın başlıyor!

“Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı” yarın başlıyor. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak.

3M İş Güvenliği ürünleriyle ISAF'ta dikkat çekti!

10-13 Eylül’de Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Bilgi Güvenliği, Ağ Güvenliği, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı ISAF’ta sektörde fark yaratan İŞ Güvenliği ürünleri ile yer alacak.

Kınaş Yapı Endüstrisi'nden iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuşma yaptı.

Çorum TSO'dan inşaatlarda iş güvenliği konferansı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞGÜSA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi tarafından “İnşaatlarda İş Güvenliği” konulu bir konferans düzenlendi..

Kınaş Yapı'dan çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği semineri!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' seminerinde Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş konuştu..

ÇATIDER çalışanlarına iş güvenliği eğitimi veriyor!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

Kınaş İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi!

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

İş güvenliği uzmanları yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği!

İş güvenliği uzmanlarının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 30 Nisan 2015 tarihinde 29342 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu değişikliği yayımlandı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Ceylanpınar'da Hazine arazisinde taşınmazı bulunanlara mülkiyet hakları devredilecek.

İş sağlığı ve güvenliği kanununda değişiklik kanunu!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun 23 Nisan 2015 tarihinde 29335 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte mevzuatta yapılan değişiklikler....

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Haberi

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri

1957 yılında Londra'da kurulan “British Safety Council” tarafından her yıl gerçekleşen ve dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Uluslararası iş Güvenliği Ödülleri’nde bu yıl Türkiye’den ödül alan markalar arasında Ege Yapı’da yerini aldı.  

Müşteri memnuniyetine verdiği önemin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği alanına da aynı derecede dikkat ettiklerini anlatan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı, ''Gayrimenkul sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanında da öncü firma olma hedefiyle, odağımıza “insanı” alarak müşterilerimiz için yaşama değer katan projeler üretmeye devam edeceğiz. İşimizin temel bir parçası olan iş güvenliği, sürdürülebilir başarı için her zaman öncelikli ilkelerimizdendir.” diye konuştu.

2020 yılında dünyada 509 kurum ve kuruluşa verilen ödül için aranılan kriterler arasında, iş sağlığı ve güvenliği yönünden en güvenli kuruluş olmak,...