29 / 03 / 2024

Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarına katılan türk firmalar

Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarına katılan türk firmalar

Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor. Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor...

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proficient Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kocaman tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarına katılan türk firmalar Haberi

Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarına katılan türk firmalar

Verdiği kapsamlı ve profesyonel hizmetlerle uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığında fark yaratan Projebeyaz, Körfez çıkarmasını genişleterek sürdürüyor. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için şirket çatısı altında kurulan Projebeyaz International, bugün başlayan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda Türkiye’den gayrimenkulleri tanıtıyor.


Körfez ülkelerinin Türkiye gayrimenkul pazarına yönelik artan ilgisini karşılamak için çalışan Projebeyaz, Körfez çıkarmasını Kuveyt fuarıyla sürdürüyor. Yurt dışı faaliyetlerini yürütmek için yapılandırılan Projebeyaz International, 7-12 Nisan tarihleri düzenlenen Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor. Bugün ziyaretçilere kapılarını açan Kuveyt fuarının yanı sıra yarın başlayacak Dubai’deki fuara da katılacak olan Projebeyaz International, Körfez’deki varlığını daha da güçlendirecek. Kuveyt ve Cidde’de ofisleri bulunan şirket, bölgede Türk gayrimenkullerini temsil etmek adına aynı tarihlerde düzenlenen fuarlara iki ayrı ekiple katılıyor.


Ortadoğu ülkelerindeki pazar paylarının yüzde 15 olduğunu, önümüzdeki yıl...