23 / 04 / 2024

Uluslararası Tasarım Ödülü

Uluslararası Tasarım Ödülü

İtalyan markası ISVEA, esin kaynağını alev dalgalarından aldığı yepyeni tasarımı “Flamma” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da bu yıl da ödüle layık görüldü.

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe'ye yılın tasarımı ödülü! İşte arabanın 9 Haziran fiyat listesi

BMW'nin baştan aşağıya yenilenen dört kapılı coupe modeli Yeni BMW 420i Gran Coupe, "Türkiye’de Yılın Otomobili" yarışmasında bu yıl ikinci defa verilen "Yılın Tasarımı" ödülünü kazandı. İşte BMW 420i Gran Coupe'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alev Uçar tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Uluslararası Tasarım Ödülü Haberi

Uluslararası Tasarım Ödülü

Böylece ISVEA’nın aldığı uluslararası ödül sayısı toplamda 17’ye yükseldi.Tüm dünyada en iyi tasarım ve tasarımcıları öne çıkarmak için düzenlenen A'Design Award’da geçtiğimiz yıllarda toplam 12 ödüle layık görülen ISVEA, bu yıl da İtalya’dan eli boş dönmedi.



Sanat Eseri Gibi Bir Lavabo: "Flamma"


Flamma, alev dalgalarının dansını çağrıştıran dış yapısı, geniş pürüzsüz yüzeyli yalın haznesi ve kullanım kolaylığıyla maksimum işlevsellik sağlayarak banyoları farklılaştırmayı amaçlıyor. Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünleriyle tüketicilerden tam not alan ISVEA, bu yeni ürünüyle adeta heykelsi bir sanat eserini banyolarla buluşturuyor. Flamma ikonik lavabo ile banyolar; modern, organik ve heykelsi formun görselliği sayesinde sanatsal bir alana dönüşüyor.


İtalyan Markaya Türk Tasarımcı


Flamma, genç Türk tasarımcı Ömer Faruk Yakupoğlu (Yatasarım) tarafından tasarlandı. İtalyan tasarımcı Ettore Giordano'nun yönettiği 10 kişilik...