18 / 04 / 2024

Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı

Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını Vali Yardımcısı İbrahim Avcı yaptı.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Gita Uluslararası Yapı ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gita Uluslararası Yapı ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi İbrahim Kızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım 2017'de kuruldu. 

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı Haberi

Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı

27. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde kapılarını açtı. Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, "Günümüz insanı geleceğe değer katan, çevre dostu yaşama alanları istiyor. Bu yüzden Uluslararası Yapı ve Yaşam Kongresi'nin teması da 'Kentsel Boşluğun Dili' olarak belirlendi" ifadelerini kullandı. Açılışa Bursa Büyükşehir Başkanvekili Atilla Ödünç, Türkiye Mimarlar Odası MYK Üyesi Oğuz Develi ve Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek'in yanı sıra çok sayıda yerli yabancı mimar ve mühendis de katıldı. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuar Kongresi'nin kurucusu ve isim babası Mimar Mehmet Orhan Efe, "Mimarların yeni gelişen teknolojileri daha rahat görebilmeleri, uygulamacılarla imalatçı ve satıcıları bir araya getirmek ve akademisyenlerle uygulamacıları buluşturmak için bu fuar ve kongre çok önemli. Bu yıl...