25 / 04 / 2024

ulvi özdede

ulvi özdede

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü'nün suç duyurusu üzerine Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığı, Kemer Country'nin sahibi Kemer Yapı ve Turizm A.Ş. yöneticileri Ulvi Özdede, Rasim Esat Edin, Ahmet Şeci Edin, Seçim Üstündağ ve Fehmi Ercan Kefli hakkında, kesin kada

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

1+1 evler 10-15 bin, 2+1 evler 20-25 bin lira

İstanbul'da kiralık daire fiyatları İSTEBKoop Başkanını bile hayrete düşürdü. Başkan Ulvi Özcan yabancılara vatandaşlık karşılığı mülk satışının 1 milyon dolara yükseltilmesi ve bölgesel olarak sınırlandırılması hatta ertelenmesi gerektiğini söyledi.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Ahıskalı tarafından kuruldu.

Pandemi cadde ve alışveriş mağazalarını etkileyecek!

Ticari gayrimenkullerin duayenlerinden Ulvi Kocailik, Endeksa tarafından düzenlenen Dijital Sohbetler’in konuğu oldu. Kocailik programda pandeminin ticari mülk tiplerine etkilerini anlattı.

Emlakçılık yasası çıktı mı?

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Değişikliğin Bazı Maddelerin Değiştirilmesi" konusunu kaleme aldı. İşte Özcan'ın o yazısı...

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Efendioğlu Tue Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Efendioğlu ve Ulvi Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Ulvi Özcan: Emlakçılık belli standartlarda yapılan yasal bir meslektir!

İstanbul Emlak Brokerları Kulübü (İSTEB) Twitter'daki #EmlakçıParasıHaramdır paylaşımıyla ilgili açıklama yaptı. 

Kira artışları ve enflasyon!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan "kira artışları ve enflasyon" konusunu kaleme aldı...

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

ulvi özdede Haberi

ulvi özdede

ORMAN ARAZİSİNİ İŞGAL: Başsavcılığın hazırladığı iddianameye göre, Kemer Yapı ve Turizm A.Ş. orman arazisini işgal ve Orman Kanunu'na muhalefet suçlarını işledi. İstanbul Teknik Üniversitesi Jeodezi Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Rahmi Nurhan Çevik'in uydu görüntüleri, haritalar üzerinde ve olay yerinde yaptığı araştırmaya göre hazırladığı raporda, şirketin şu ihlalleri tespit edildi:


Kendine ait olmayan sahayı fiilen kullandı.


Tahsisli alanın dışına devlet ormanına taştı.


Tahsisli alanın kuzeyinden başlayıp doğusuna doğru devam eden 4 dekarlık bir alanı ayrıca işgal etti ve bölgede inşaat yapmaya çalıştı.


Orman kadastro alanında 5 dekardan fazla bir yer işgal etti.


AĞAÇLARI DA KESTİLER: Orman arazisinin işgali ve ormandan ağaç...