24 / 04 / 2024

ümraniye carrefoursa inşaat

ümraniye carrefoursa inşaat

Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu ailesine ait olan Akasya Park Ümraniye'nin rezidans bloklarını Ant Yapı yapıyor...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binada yangın!

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binanın üst katlarında çıkan yangın söndürüldü. Yükselen dumanlar bir çok yerden görülüyor...

Ümraniye’de metro inşaatı göçüğü soruşturmasında 16 kişiye dava!

Ümraniye’de 2 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan metro inşaatı göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturmada 16 kişi hakkında, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İnşaatın eski patronları hizmet koltuğunda!

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Ümraniye'de inşaat alanı rekoru!

İstanbul Ümraniye Belediyesi tarafından 15 yılda ilçeye hiç borçlanmadan 450 kalıcı eser kazandırdı. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde de önemli çalışmalara imza atan belediye, verilen ruhsat ve inşaat alanı rakamlarıyla Türkiye rekoru kırdı.

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

ümraniye carrefoursa inşaat Haberi

ümraniye carrefoursa inşaat


Mustafa Talat Katırcıoğlu'na Türkiye'nin gizli zenginlerinden biri desek abartmış olmayız. Ne bir demeci, ne de bir fotoğrafı bulunan Mustafa Talat Katırcıoğlu ve ailesi Türkiye'nin gizli gayrimenkul zenginlerindendir. 


Öğrendiğimize göre Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, Albaraka Türk, vakıfbank gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu Ailesi'dir. Halen bu araziler üzerinde çeşitli ofis projeleri devam ediyor. 


Geçen ay sonunda yolumuz bu bölgeden geçtiğinde büyük bir inşaat dikkatimizden kaçmadı. CarrefourSA'nın bahçesi konumundaki, Küçüksu yoluna cepheli 48 bin metrekare arazide hafriyat başlamış. İnşaatın detaylarıyla ilgili olarak arsa sahibi Mustafa Talat Katırcıoğlu'nu aradık. 


Katırcıoğlu, projenin AVM, rezidans ve ofis projelerinden oluştuğunu belirtiyor. Verdiği bilgiye göre, Akasya Park Ümraniye adı verilen projenin 617 bağımsız daireden oluşan rezidans bloklarını Ant Yapı hayata geçirecek. 

Projede...