29 / 03 / 2024

Ümraniye kaymakamlık binası ne zaman açılacak

Ümraniye kaymakamlık binası ne zaman açılacak

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Çocuğu olanlara müjde! Kaymakamlık başlattı, PTT'den 1 yıl boyunca alabilirsiniz!

Kaymakamlık ’tan çocukları olanlara müjde! PTT üzerinden 1 yıl boyunda alınabilecek destek sunuluyor...

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Kaş'taki kaymakamlık konutunun villa ile takası TBMM gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan kaymakamlık konutunun bir villa ile takas edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Ümraniye kaymakamlık binası ne zaman açılacak Haberi

Ümraniye kaymakamlık binası ne zaman açılacak

Yeni inşa edilecek Ümraniye Kaymakamlık binası için ihale süreci tamamlandı. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; binanın inşaatı Çevre Mühendislik İnş. ve Tic. A.Ş. Bakırcı Yapı Ve Gayrimenkul Tic. A.Ş. O.G. tarafından yapılacak.

Arsa alanı 9013,72 metrekare, bina alanı ise 22 bin 930 metrekare olan binanın 600 gün içerisinde bitirilmesi bekleniyor.Bina, 3 bodrum, 1 zemin ve 3 kat olarak inşa edilecek. Ek olarak binada 7796 metrekarelik 177 araçlık kapalı otopark alanı ve 47 araçlık açık otopark alanı yer alacak. 

 Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları...