18 / 04 / 2024

ümraniye Oryapark İstanbul

ümraniye Oryapark İstanbul

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ümraniye Oryapark İstanbul'da fiyatlar 523 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 523 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 523 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde yer alan konut seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Aralık 2016'da yapılacak.

Ümraniye Oryapark İstanbul'da 2016 sonu teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Ümraniye Oryapark İstanbul'da teslimler 2016 sonunda yapılacak.

Oryapark İstanbul'un ilk etabı 2016'da tamamlanacak!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar!

Oryapark İstanbul'da lansmana özel fırsatlar kapsamında firma bünyesinde 0 faiz imkanı ile ödeme seçeneği yer alıyor. İlk etabı 2016 yılında teslim edilecek olan proje 526 adet konuttan oluşuyor.

Oryapark İstanbul fiyatları ne kadar?

Oryataş İnşaat tarafından inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde ofis, otel, rezidans ve alışveriş alanları yer alıyor. Projede ilk 4 ay aidatları Oryapark ödüyor. Peki Oryapark İstanbul fiyatları ne kadar?

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Oryapark İstanbul fiyatları!

Parsel numarası sebebiyle rezidans alanına 203 Residence ismi verilen Oryapark İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 526 adet dairenin bulunduğu proje Oryataş İnşaat imzası taşıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Oryapark'ta yüzde 20 indirim fırsatı!

Oryapark İstanbul projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Projede yüzde 20 indirim avantajına ek olarak sadece yüzde 5 peşinat ve 0.98 faiz oranları sunuluyor. 

Sinpaş Time Evleri satış fiyatları!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time Finans Şehir fiyat tablosu!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen  Sinpaş Time Rezidans projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Türk Telekom'dan “Yenilenen İnşaat Projesi” açıklaması!

Türk Telekom, Ümraniye’de İstanbul Bölge Müdürlüğü ve IPTV Binası olarak planlanan ve 2011 yılında inşaatına başlanan projeyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı!

Ümraniye Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Roya Nova Rezidans'ta fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor!

Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşerek kurduğu Roya Yapı, Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde Roya Nova Rezidans ismini verdikleri yeni proje inşa ediyor. 4 bankanın garantör olduğu projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Oryapark Residence satılık!

Toplam 526 adet daireden meydana gelen Ümraniye Oryapark projesi Oryataş İnşaat imzası taşıyor. Ümraniye Oryapark Residence satılık daire ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor.

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Konutları ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneklerine yer verildi...

ümraniye Oryapark İstanbul Haberi

ümraniye Oryapark İstanbul

Oryataş tarafından inşa edilen Oryapark İstanbul projesi Ümraniye'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükseliyor. 


526 konuttan meydana gelen Ümraniye Oryapark İstanbul projesi kapsamında 2 blok yer alıyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul'daki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 523 bin TL ile 1 milyon 503 bin TL arasında değişiyor. 


Teslimlerin Aralık 2016'da yapılacağı Ümraniye Oryapark İstanbul'da yer alan daireler için banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul projesinde kids club, açık/kapalı otopark, açık/kapalı yüzme havuzu, özel yemek odaları, spor sahası, parti odaları, yürüyüş parkurları, sauna, club lounge, premium lounge ve fitness center yer alıyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul iletişim

Telefon: 0216 632 88 38

Web: