26 / 04 / 2024

ümraniye sofistanbul satış ofisi

ümraniye sofistanbul satış ofisi

Önalan İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı...

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 80 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ümraniye'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Ümraniye'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Ümraniye'nin Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi. 

Servet GYO Ümraniye'deki taşınmazı Sinpaş GYO'dan satın aldı!

Servet GYO'nun Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde taşınmazın  55 milyon 160 bin TL'ye Sinpaş'tan satın alınmasına karar verildi.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsasını 55.1 milyon TL'ye satıyor!

Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu İstanbul ili Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi'nde bulunan taşınmazın Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ne satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

İdealist GYO'nun Ümraniye'deki gayrimenkulleri 1.5 milyon TL'ye satıldı!

İdealist GYO'nun portföyünde yer alan, Ümraniye ilçesi, F22D24C1D Pafta, 106 Parselde kayıtlı 92/65171 arsa paylı, 5 Blok Nolu 2-18 numaralı daire niteliğindeki gayrimenkuller 1 milyon 535 bin 307 TL'ye satıldı.

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

ümraniye sofistanbul satış ofisi Haberi

ümraniye sofistanbul satış ofisi

2 bin 506 metrekare alan üzerinde inşa edilen Sofistanbul satılık daire sayısı 104. Sofistanbul projesi 17 katlı ve 7 katlı 4 blok şeklinde İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanıyor. 


Sofistanbul Ümraniye Önalan İnşaat imzasıyla yükseliyor. Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Ümraniye Sofistanbul fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Sofistanbul satılık dairelerin alan büyüklükleri 58 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



Önalan İnşaat Sofistanbul projesinin sosyal olanakları arasında  sauna, otopark, yüzme havuzu, fitness center ve güvenlik bulunuyor. 


Sofistanbul Ümraniye'de  1+1 daireler 58 metrekare ile 70 metrekare, 2+1 daireler  83,93 metrekare ile 103 metrekare, 3+1 daireler 115 metrekare ve dubleks daireler 220 metrekare alan büyüklüğüne sahip.



Sofistanbul Ümraniye satış ofisi:


Telefon:...