20 / 04 / 2024

ümraniye yenikent konutları

ümraniye yenikent konutları

Gül Konakları'nın Samandıra'da inşasını sürdüren STK Grup, Ümraniye Yenidoğan'daki Yenikent projesini 90 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap satışta!

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler'de 2. Etap satışa sunuldu.

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Avrupa Konutları Yamanevler'de 0.99 faiz fırsatı!

Artaş inşaat, İstanbul Ümraniye’de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 180 ay vade, 0.99 faiz oranıyla esnek ödeme planları sunuyor...

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay sıfır faizle konut fırsatı!

Artaş İnşaat, Anadolu Yakası'nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye'de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Avrupa Konutları Yamanevler fiyat ve ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyat bilgisi 2018!

84 ay 0 faiz fırsatı sunulan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler 11 blokta 1.558 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari üniteden meydana geliyor..

Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

ümraniye yenikent konutları Haberi

ümraniye yenikent konutları

 STK'nın Yenidoğan'da Yenidoğan Güneşi adı altında inşası devam eden ayrı bir projesi daha yer alıyor. Yenikent Projesi, 10 bin 300 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. İlk etabının 18 ay sonra teslim edileceği, projenin tamamının ise 30 sonra tamamlanması planlanıyor.

Yenikent Projesi'nde 75 metrekare (1+1), 82 metrekare (2+1), 95 metrekare (2+1) ve 116 metrekare (3+1) olmak üzere dört ayrı konut seçeneği bulunuyor.

Yenikent'te sosyal ve ortak kullanım alanı olarak, üç katlı kapalı otopark, yüzme havuzu, kreş, fitness center, cafe, alışveriş merkezi, voleybol, basketbol ve tenis kortları bulunmaktadır. Ayrıca elektrik ve su kesintilerine karşı, su deposu ve kritik noktalara eneji sağlayacak güç kaynakları yer alacak.

Satışlarına 15 Temmuz'da başlanan...