18 / 04 / 2024

umut evleri yenimahalle

umut evleri yenimahalle

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Türkiye’deki ilk kiracı hareketi mücadelesi: Umut Evleri sakinleri konutlarına kavuşuyor!

12 Kasım 1999’daki Düzce depreminde evleri yıkılan kiracı depremzedeler, yürüyerek Ankara’ya gidip Abdi İpekçi Parkı’nda 176 gün boyunca nöbet tutarak ve davadan davaya koşarak verdikleri hukuk mücadelesinde galip geldi. 

Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı!

Bir süredir beraber yaşan ünlü manken Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı. Soydan, haberi Instagram hesabından duyurdu…

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

TOKİ’den kredi isteyen Umut Evleri’ne itiraz!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı için inşa edilen ‘Umut Evleri’ projesini tamamlamak için Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) kredi istendi. Ancak TOKİ, başvuruyu reddedip mahkemeye başvurdu.

Umut Evleri Projesi'ne TOKİ kredi verecek!

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

Başkent Yonca Evleri fiyat 2018!

Ankara/Yenimahalle'de inşa edilen Başkent Yonca Evleri 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Yonca Evleri fiyat 2018...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi’nin, mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla başlattığı mahalle evleri projesi kapsamında yapılan İvedik Köy Konağı tamamlandı.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Evleri başvurusu!

Toplamda 40 adet dairenin satışta olduğu projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle Evleri başvurusu...

umut evleri yenimahalle Haberi

umut evleri yenimahalle


Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını kendi kendilerine idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek.


Herkesi düşünerek projeler ürettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sadece sağlıklı bireyler için değil toplumdaki dezavantajlı bireyler için de hizmet ürettiklerini vurguladı. Yenimahalle’yi 5 yıl içinde engelsiz bir ilçe haline getirdiklerini kaydeden Yaşar, “Göreve geldiğimde Yenimahalle Belediyesi’nde engellilerle ilgili çalışma yapan hiçbir birim yokken Engelli Birimi’nin oluşturulmasını sağladım ve ilk adımı atmış oldum. Ardından Yenimahalle’deki engellileri tespit ederek onlara çeşitli hizmetler verdim. 5 senedir büyük projelere imza attım.” dedi.


Umut Evi projesinin de bu hizmetlerden birisi olacağını ifade eden Yaşar, şunları söyledi: “Engellilerin topluma kazandırılması için Umut Evi büyük imkanlar...