25 / 04 / 2024

un Flamingo Park satılık daire

un Flamingo Park satılık daire

Sun Flamingo Park satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar metrekare birim olarak 3.800 lira belirlendi

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Pendik Okyanus Park'a yatırımcılardan yoğun ilgi!

KG Grup güvencesi ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Okyanus Park projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü. Okyanus Park projesi, Pendik'in Güllübağlar mahallesinde merkezi konumda yükseliyor.

Şile'de otopark alanları hizmete giriyor!

Şile'de yapılan dev projelerin inşaatının devam etmesi sebebi ile yaz aylarında yaşanılacak yoğunluğun ve park sorununun giderilmesi için yeni geçici otopark alanları hizmete giriyor.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Samsun'un yeni parkı hazır!

Sahil şeridinde çeşitli yaşam alanları oluşturarak Samsun’u estetik bir görünüme kavuşturan Samsun Büyükşehir Belediyesi son olarak eski Büyük Otel’in bulunduğu alanda yaptığı düzenlemeleri tamamladı.

SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü.

İzmir SN Park Plus'ın lansmanına yoğun ilgi!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü. İZBAN'A yürüme mesafesinde, İzmir-Çanakkale yoluna 300 metre uzaklıktaki SN Park Plus okullara yakınlığı ile de avantajlı.

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

1937 yılında İstanbul'un park ve bahçe ihtiyacı giderilecek!

1937 yılında İstanbul'un ihtiyacı olduğu park ve bahçe ihtiyacı giderilecekmiş. Prost, şehirde şehirde yedi büyük park ile on üç umumi bahçe ve büyük camilerin de etrafında meydanlar açılmasına karar vermiş.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

1983 yılında İstanbul'un 190 mahallesine park yapılacakmış!

1983 yılında 542 mahallesi bulunan İstanbul'un 190 mahallesine park ve basketbol sahası yapılacakmış. Parkların 14'ü kullanıma açılmış ve yapılacak park ve basketbol sahaları için 500 milyon lira harcanacakmış.

Rus komutan Orlov'un torunundan Çeşme'ye dostluk parkı!

Çeşme Savaşı'nda Osmanlı'yı yenilgiye uğratan Rus komutan Orlov'un 11'inci kuşaktan torunu ziyarete geldiği Çeşme'ye dostluk parkı yaptıracağını söyledi..

un Flamingo Park satılık daire Haberi

un Flamingo Park satılık daire

Sun Turizm A.Ş projesi olan Sun Flamingo Park, Güneşli'de Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor. Sun Flamingo Park satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 


Güneşli Sun Flamingo Park projesi kapsamında 2 blok ve de 122 konut yer alıyor. Proje kapsamında ayrıca 12 ticari ünite bulunuyor




28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip olan Sun Flamingo Park satılık dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 800 liradan başlıyor. 


Sun Flamingo Park satılık konut tipleri şu şekilde;

2+1 daireler brüt 135 metrekare, 

3+1 daireler brüt 180 metrekare olarak belirlendi. 


Güneşli Sun Flamingo Park ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Güneşli Sun Flamingo Park kapsamında...