19 / 04 / 2024

Ünal Demirtaş Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştird

Ünal Demirtaş Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştird

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ereğli'de eski yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için eski yapıların yıkılacağını dile getirdi.

Ereğli ve Devrek'i bağlayan yol projesi TBMM gündeminde!

Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak'ın Ereğli ve Devrek ilçelerini bağlayan yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

TOKİ Ereğli 3. Etap çalışmaları başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 3. Etap TOKİ müjdesi verdi. Özgüven, "180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen proje, şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacak." dedi.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fatih Çakır Zonguldak Ereğli projelerini anlattı!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve partililer ile Ereğli Vergi Dairesinin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ünal Demirtaş Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştird Haberi

Ünal Demirtaş Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştird

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek yolu konusunda iktidarı eleştirirken, “Başka yerlerdeki yollar tıkır tıkır gidiyor da niye bu yolda sorun oluyor? Hadi burayı bıraktım, Ereğli Zonguldak yolu niye bitirilemiyor? Zonguldak’ın ihalelerini alan müteahhitler hep mi beceriksiz? Müteahhidin üstüne suçu atmak, deyim yerindeyse kendi sorumluluğunu üstünden atmaktır” dedi.


Ereğli Devrek yolunun o bölgede yaşayan vatandaşların yıllardır özlemle beklediği bir durum olduğunu ifade eden Demirtaş, TBMM’de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesini “2004 yılından beri devlet orada bir çalışma yürütmeye çalışıyor. Ancak 2016 yılına geldik, 12 yıl geçmiş aradan. Şu anda 57 kilometrelik bir yoldan sekiz kilometresi bitirebilmiş. AKP iktidarı yol yaptık diyor, bununla övünüyor. Yaptıkları yol da var bunu da destekliyoruz vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması anlamında....