18 / 04 / 2024

Üniversitelere yakın projeler

Üniversitelere yakın projeler

Konut sektöründe yeni kampanyaların üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı günlere denk gelmesiyle kampanyalara ilgi arttı. Müteahhitlere göre projelerde satış hızı yükseldi.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları!

Üniversite sınav sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Şimdi sırada tercihler bulunuyor. Öğrencilerin büyük çoğunluğu öncelikle İstanbul'u tercih ediyor. İşte İstanbul'da üniversitelere yakın semtlerdeki evlerin kiraları...

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Stat yakınında ev al, zengin ol!

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

Teknoparklarda 40 bine yakın proje var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, teknoparklarda 40 bine yakın proje olduğunu açıkladı. Macit, ''Bunların toplam satışı 60 milyar TL ve 4 milyar doların üzerinde de ihracatımız oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Üniversitelere yakın projelerde satışlar arttı!

Konut sektöründe yeni kampanyaların üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı günlere denk gelmesiyle kampanyalara ilgi arttı. Müteahhitlere göre projelerde satış hızı yükseldi.

Fenerbahçe'nin 300 milyon Euro'ya yakın gayrimenkul değeri var!

Aziz Yıldırım; ‘150 milyon Euro mu, 150 milyon TL mi’ polemiğine son noktayı koydu. Yıldırım, "150 milyon ben vereyim, 150 milyon sen ver, beraberce kulübü borçtan kurtaralımdı benim çağrım. 300 milyon Euro'ya yakın bina, arsa, gayrimenkul değeri var. Onu da değerlendirelim dedim" dedi..

Teslimi yakın projeler riskten kaçan alıcının radarında!

Konut seçiminde teslimat tarihi artık daha belirleyici hale geldi. Riskten kaçan alıcı teslimi yakın projeleri tercih ediyor...

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Üniversitelere yakın projeler Haberi

Üniversitelere yakın projeler

Yeni Şafak'tan Emine Açar'ın haberine göre; okul döneminde kira vermek istemeyen aileler kendi evlerinin taksitlerini ödemeyi tercih ediyor. Konutta kampanya döneminin sınav sonuçlarına denk gelmesiyle müteahhitler, projelerde satış hızının yükseldiğini dile getirdi.


Evde tarihi fırsat velileri harekete geçirdi

Eğitimde önemli olan bu dönemin konut kampanyasına denk gelmesiyle velilerin ev arayışı başladı. İstanbul'da en düşük 1+1 tipi evin kirası 800-900 lira. Bu rakam site içinde olup güvenlik ve sosyal donatılarla bezendiğinde bin 200 bin 500 liraları buluyor. 


Öncelik hemen teslimde

Kiralık ev tutmak yerine cebinde parası olan veliler yüzde 10 peşinat ve 10 yıl vadede yüzde 0,98 vadeli kampanyadan yararlanmayı daha uygun buldu. 


Aylık vade farkı aslında 0,84

İstanbul'da 500 bin liraya satın alınacak bir konutun kira getirisi minimum bin 500 lira civarında....