20 / 04 / 2024

Ünsal Park Yapı Mevaşehir Ankara nerede

Ünsal Park Yapı Mevaşehir Ankara nerede

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radem Park Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kılıç tarafından kuruldu.

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ags Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Artan tarafından kuruldu.

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ünsal Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de Efe Ünsal tarafından kuruldu.

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Üsküdar'daki park alanı yapılaşmaya açılıyor!

Acıbadem’de Türkiye İş Bankası AŞ Vakfı (TİBAŞ) tarafından park yapılmak üzere bağışlanan ve 15 Temmuz şehidi Acıbadem Muhtarı Mert Sertbaş’ın adının verildiği yeşil alanın yapılaşmaya açılması tartışmalara neden oldu.

Ünsal Park Yapı Mevaşehir Ankara nerede Haberi

Ünsal Park Yapı Mevaşehir Ankara nerede

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Proje "Ankara'da yükselen cennet misali bir şehir" sloganıyla tanıtılıyor. 18 blok şeklinde planlanan Meva Şehir'de bloklar 20 ila 23 kat arasında tasarlandı. 


Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi’nde inşa edilen Meva Şehir Ankara projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon deluxe daire seçenekleri yer alıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. 


Optimum AVM'nin arsa kısmında konumlandırılan Ankara Mevaşehir projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.  Ön talep toplanan Mevaşehir projesinde dairelerin yanı sıra 94 dükkân, AVM, fırın, okul ve gölet alanı da yer alacak. 

Meva Şehir nerede?

106 milyon 893 bin metrekare arsa alanına sahip olan Meva...