26 / 04 / 2024

ünye heyelanda zarar gören 14

ünye heyelanda zarar gören 14

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Ordu Ünye'deki heyelan mağdurlarına 11 konut inşa edildi!

Ordu Ünye ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle evleri zarar gören vatandaşlar, yeni konutlarına kavuştu. Ordu Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, ilçeye bağlı Nurettin Mahallesi'nde etkili heyelanda evleri zarar gören ve oturulamaz hale gelen 11 konutu yeniden inşa etti.

Trabzon Büyükşehir heyelanda zarar gören yapıları yeniliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi geçen yıl Trabzon’un değişik bölgelerinde meydana gelen heyelan sonrası yıkılan sanat yapılarını yeniden yaparak hizmete sundu.

Sakarya Geyve Afet Konutları'nın temeli atıldı!

Sakarya'nın Geyve ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan 36 haneli Çay mahallesinde 1998 yılında meydana gelen heyelanda evleri boşaltılan vatandaşlar 16 yıl sonra hatırlandı. Heyelanda zarar görenler için 36 konut yapılacak

Danıştay 2009'daki sel felaketinde işyeri zarar gören tekstilciyi haklı buldu!

Danıştay, 2009'da yaşanan selde işyeri zarar gören tekstilciyi haklı buldu. Yüksek mahkeme kararında ‘Oluşan zarar yalnızca doğal afetten kaynaklanmadı. Dere yatağında yerleşime izin veren ve gerekli ıslah çalışması yapmayanlar sorumludur’ dedi.

Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından bugün resmi web sitesinde yayınlanan yazılı açıklamaya göre Ordu Ünye TOKİ Konutları için kömür alımı yapılacak. Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri haberimizde bulabilirsiniz.

Bilecik'te ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği iddia edildi!

Gölpazarı ilçesinde, ağır tonajlı araçların evlere zarar verdiği öne sürüldü. Bilecik Gölpazarı ilçesinde, mermer yüklü ağır tonajlı araçların geçişi nedeniyle evlerin hasar gördüğü iddia edildi.

Bosna Hersek'te meydana gelen selde 18 bin 600 ev zarar gördü!

Yüzyılın en büyük sel felaketinin etkilediği Bosna Hersek'te, selin verdiği hasarın bilançosu netlik kazanmaya başladı. Sel ve heyelan felaketlerinden dolayı 18 bin 600 evin zarar gördüğü ifade edildi...

Türkiye Diyanet Vakfı, Bosna Hersek'teki selde zarar gören camileri onaracak!

Türkiye Diyanet Vakfı, Bosna Hersek'teki selde zarar gören camileri ve dini hizmet binalarını onaracak.Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tutkun imamların maaşlarının da ödeneceğini açıkladı...

Ayvalık'taki tarihi fabrikanın bacası 6.5'lik depremde zarar gördü!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki tarihi bir fabrikanın bacası zarar gördü. Dünyanın el işçiliği ile yapılan en büyük ve en uzun fabrika bacası olduğu öğrenilen 40 metrelik yapı, çevre güvenliği nedeniyle kısmen yıkıldı...

İdris Güllüce: Meslek liselerinin kapatılması Türkiye ekonomisine zarar verdi!

Yalova'da tersaneler bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "28 Şubat sürecinde meslek liseleri kapatılarak Türkiye'nin ekonomisine, istikbaline inanılmaz bir zarar verilmiştir" dedi...

Mala zarar verme cezası!

Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine cezalandırılır. İşte mala zarar verme cezası..

ünye heyelanda zarar gören 14 Haberi

ünye heyelanda zarar gören 14

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 daire hakkında açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları  inşa edeceklerini bildirdi.



İnkur Mahallesi Kabadayı Küme Evleri konumunda kar ve yağmur sonucu yaşanan heyelanın ardından tahliye edilen hak sahipleriyle toplantı yapıldı. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, AFAD İl Müdürü Osman Işık'ın yer aldığı toplantıya bazı kurum temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı. Söz konusu toplantı İnkur Mahallesindeki Erenler Camisi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.


Toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan AFAD Müdürü Işık, İnkur Mahallesi'nde ilin genel sorunu heyelanla karşı karşıya kaldıklarını bildirdi. Dün...