25 / 04 / 2024

uphill court araç asansörü

uphill court araç asansörü

Amerika ve Avrupa'da yaygın olarak uygulanan araç asansörleri artık, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de de kullanılmaya başlıyor.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Varyap: Uphill Court'a bankalar kredi vermek istemedi!

Uphill Court projesinde bankalardan kredi almakta zorlandıklarını anlatan Varyap Holding CEO'su Erdinç Varlıbaş, projenin satış sürecinde yaşadıkları zorlukları ve stratejik kararlarla nasıl sonuca ulaştıklarını anlattı.

2005 yılında Uphill Court satışa sunulmuş!

2005 yılında Batı Ataşehir'de 410 bin metrekarelik alanda inşa edilecek, Emlak Konut GYO, Varyap ve Teknik Yapı ortak girişimi olan, Uphill Court Ataşehir satışa sunulmuş.

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Feyyaz Karabekiroğlu, Oktay Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Uphill Court Ataşehir'de kuruldu.

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

İlk etabında 332 adet daire bulunan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Toplam inşaat alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Birol Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak, Uphill Court Towers'ta kuruldu.

PDL World Mühendislik İmalat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PDL World Mühendislik İmalat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, PDL (M) SDN BHD tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Ataşehir, Uphill Court Towers'ta kuruldu.

City Court Bahçeşehir'de 620 bin liraya 3+1! Ara ödeme yok!

City Court Bahçeşehir Evleri 'nde fiyatlar 620 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, projede yer alan konutlar Mine , Açelya, Papatya, Gelincik, Manolya ve Çiğdem olarak adlandırıldı.

Uphill Court sitesinde 700 bin TL'ye icradan daire!

T.C. Kadıköy 7. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Ataşehir ilçesi Küçükbakkalköy mahallesinde bulunan Uphill Court sitesindeki daireyi 700 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Eylül 2012 Cuma günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

Uphill Court'ta icradan satılık konut! 325 bin TL'ye!

Kadıköy 7. İcra Dairesi Ataşehir Uphill Court'ta bir konutun yarı hissesini satışa çıkardı

uphill court araç asansörü Haberi

uphill court araç asansörü

Önümüzdeki aylarda uygulamaya konulacak yeni konut projelerinde, hangi katta olursa olsun, dairelerin içine kadar araçla girilmesini sağlayan bu asansörler de yer alacak. Konut sahiplerine "dairede otomobil keyfi"  yaşatacak bu uygulama, yeni projelerde otoparklar için özel alanlar oluşturulmasına, zemin katların park alanı yapılmasına da gerek bırakmayacak.

Bu uygulamayı Türkiye'de ilk kez, Uphill Court projeleriyle ön plana çıkan Teknik Yapı hayata geçirecek. İstanbul'un, Anadolu Yakası'nda gerçekleştirecekleri yeni konut projesinde otomobil asansör sistemini uygulamayı planlayan Teknik Yapı, bu sistem sayesinde konut sahiplerinin araçlarını, dairelerine kadar çıkartmalarını sağlayacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bu sistemin daire başına sadece 20 bin dolarlık ek bir maliyet getirdiğini söyledi.

Yatak odasına otomobille...