20 / 04 / 2024

urla zeytinalanı mahallesi imar değişikliği

urla zeytinalanı mahallesi imar değişikliği

İzmir ili Urla İlçesi Zeytinalanı Mahallesi 27 ada 1 parsele ilişkin imar planı değişikliği onaylandı..

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

İzmir Urla'da 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Urla Satış Memurluğu, İzmir Urla Kalabak Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 736 bin 837 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Urla'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 10 tarla!

T.C. Urla İcra Dairesi, İzmir İli, Urla İlçesi, Özbek Mahallesi'nde yer alan tarlaları 11 milyon 814 bin 652,6 TL'ye satıyor.

İzmir Urla Sıra Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

İzmir İli Urla İlçesi Sıra Mahallesi 389 ada 1, 2 ve 4 parseller ile 391 ada 1 ve 2 parsellere ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Casa Marin Urla Otel projesi geliyor!

Casa Marin Urla Otel projesi, İzmir Urla'ya bağlı Güvendik Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Otel, 3 yıldızlı olarak yükselecek..

Urla'daki Hazine arazisinin imar değişikliği onaylandı!

İzmir ili Urla İlçesi Zeytinalanı Mahallesi 27 ada 1 parsele ilişkin imar planı değişikliği onaylandı..

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

İzmir Urla'ya 9.4 milyonluk yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü Urla'nın Atatürk, Kabalak ve Zeytinalanı mahallelerinde 14 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyecek

Urla Balıklıova'da 74 evin yıkımı gerçekleşti!

İzmir Urla’nın Balıklıova Mahallesi’ndeki yirmişer metrekarelik 74 ev yıkıldı. Urla Belediyesi, davalık olan yapıları, yürütmenin durdurulması kararı olmamasının oluşturduğu imkan ile yıkım hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden yıktı.

Urla Balıklıova'da yıkım gerginliği!

İzmir Urla’ya bağlı Balıklıova Mahallesi’nde yıkım gerginliği yaşandı. Vatandaş kaçak villalardan önce kendi evlerinin yıkılmaya çalışılmasına isyan etti.

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi 26 Kasım'da!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

urla zeytinalanı mahallesi imar değişikliği Haberi

urla zeytinalanı mahallesi imar değişikliği

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 21 Aralık 2017 tarihli ve 96 sayılı yazısına istinaden; Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Maliye Hazinesi mülkiyetindeki İzmir ili Urla İlçesi Zeytinalanı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 22 bin 987 metrekare yüzölçümlü "Ticaret-Turizm-Konut alanı", "Park" ve "Yol" kullanım kararı getirilmesine ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/1.5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verildi.

İmar planları Resmi Gazete'de yayımlanmasını müteakip, bilgi ve gereği için İzmir Büyükşehir ve Urla Belediye Başkanlıklarına gönderildi.