18 / 04 / 2024

Urumçi Gayrimenkul İnşaat adresi

Urumçi Gayrimenkul İnşaat adresi

Urumçi Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Hizmet Limited Şirketi, Mahmud Emin, Hatip Sultan, Tuerxun Abulımıtıkarı ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrikor Gayrimenkul İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şahin tarafından kuruldu.

Hatipler Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatipler Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile A. A. Fadhıl Alkhateeb tarafından kuruldu.

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bykara Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şahintaş tarafından kuruldu.

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arıtürk ve Fettullah Erko ortaklığında kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çınar Elmasulu tarafından kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Minty Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Minty Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard Davıd Gluck tarafından kuruldu.

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Urumçi Gayrimenkul İnşaat adresi Haberi

Urumçi Gayrimenkul İnşaat adresi

Urumçi Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Hizmet Limited Şirketi, Mahmud Emin, Hatip Sultan, Tuerxun Abulımıtıkarı ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Urumçi Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Hizmet Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...