26 / 04 / 2024

uşak cazibe merkezi oluyor

uşak cazibe merkezi oluyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanacak!

Uşak Belediyesi’nin TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm Projesi’nde her gün bir aşama daha geçiliyor. Silueti günden güne netleşen proje için bir açıklama yapıldı.

Nurullah Cahan: Uşak cazibe merkezi olacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'ın her yanında çeşitli çalışmaların olduğunu belirterek, "Şehrimiz şu an da tam bir şantiye görünümündedir. Yakın zamanda cazibe merkezi bir kent olacaktır" dedi.

Erzurum Millet Bahçesi tarihi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek!

Erzurum Millet Bahçesi "Üç Kümbetler" olarak anılan anıt mezarların bulunduğu bölgede hayata geçirilecek. Millet Bahçesi Üç Kümbetler'i cazibe merkezi haline getirecek…

İstanbul yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirme misyonuyla yola çıkılan İstanbul Yatırım Ajansı hakkında konuştu. İmamoğlu, "Bizim ortaya koyduğumuz bu gelişim modelini yakalamak isteyenler aramıza katılsınlar, geç kalmasınlar" dedi...

TOKİ'nin Uşak’taki 397 dükkanı açık artırmayla satıldı!

Uşak’ın yeni merkezi olmaya aday olan kentsel dönüşüm kapsamında 397 adet işyerinin satışı TURYAP’ın organize ettiği açık artırmayla satışı gerçekleştirildi.

Cazibe Merkezi Programı Doğu'nun cazibesini artırdı!

Cazibe Merkezi Programı doğu ve güneydoğuda karşılığını buldu. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik yaptığı açıklamada Erzurum’un, yıllardır beklediği kalkınma hamlesini, Cazibe Merkezleri Programı ile gerçekleştirmeyi umut ettiklerini söyledi.

SERKA bölgesi Cazibe Merkezi Projesi'nden yararlanmalı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada "Kars merkezli olmak üzere Ardahan, Iğdır ve Ağrı'nın içerisinde olduğu SERKA bölgesi diyelim, bu bölgenin Cazibe Merkezi Projesi'nden ziyadesiyle yararlanmasını istiyoruz." dedi

Erzurum'da 4 il için cazibe merkezi irtibat bürosu açıldı!

Maliye Bakanı Ağbal, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Erzurum'a kurulan "Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu" açılışını yaptı.

Edip Uğur: Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehri 2040’ta 600 bin nüfusa ulaşacağını düşünerek planladıklarını vurguladı. Uğur, “Yeni konut alanlarına, ticaret merkezlerine ihtiyacımız var. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu

Döner Gazino Antalya'nın cazibe merkezi olacak!

Döner Gazino'nun bulunduğu Tünektepe'de Antalya'nın gelecekteki simgesi olabilecek bir turistik tesis cazibe merkezi ve yaşam alanı projesi hayat bulacak.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Doğu ve Güneydoğu cazibe merkezi toplantısı yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan koordinasyonundaki Doğu ve Güneydoğu İlleri Cazibe Merkezleri Koordinasyon Toplantısı bugün gerçekleştirilen oturumlarla devam etti.

Antalya, Doğu Garajı Nekropol Alanı'yla cazibe merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Nekropol Alanı projesinde, tarihi mezarlık alanını dış etkenlerden koruyacak üst yapının taşıyıcı ayakların monte işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Yatırım paketi ile Mardin cazibe merkezi olacak!

Yatırım Paketi İle Birlikte Mardin Cazibe Merkezi Olacak Güneydoğu’daki 6 ilde her yıl anahtar teslim 30 fabrika inşa edilecek. Özel sektörün yılda ortalama 328 firmadan 1.6 milyar TL yatırım yapması için yine yılda 536 milyon TL kamu desteği öngörüldü.

Doğu’da cazibe merkezi iller projesi netleşiyor!

Başbakan’ın “35 milyar TL yatırımla Doğu’da cazibe merkezi iller oluşturacağız” diyerek açıkladığı projenin ayrıntıları netleşiyor. En güçlü adaylar olarak Kars, Diyarbakır, Şanlıurfa, Van öne çıkıyor.

uşak cazibe merkezi oluyor Haberi

uşak cazibe merkezi oluyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte yapımı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da örnek gösterildiğini iletti. Fransa'nın Cannes kentinde MIPIM 2016 Fuarı gerçekleşti. Fuara Türkiye 850 katılımcı ve 1.700 metrekarelik alan ile 89 ülke arasında ilk 5 ülke arasında yerini aldı. Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından birisi olan MİPİM Fuarı'na, Uşak'ta Kentsel Dönüşüm Projesi'yle damga vurdu. Fuara katılan TOKİ Başkanı M, Ergün Turan Uşak'ta bitmek üzere olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'de örnek gösterdikleri proje olduğunu belirtti. Turan projenin kentin gelişimine etki edeceğine dikkat çekerken, "Proje kapsamında bin 51 konut, 921 dükkan ve içerisinde 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı yapılacak. Proje sanayiden ticari ve konuta dönüşüm anlamında da ilktir. Projenin...