26 / 04 / 2024

uşak Dokuzsele Çayı

uşak Dokuzsele Çayı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Merkez TOKİ 325 konut kura çekilişi!

Uşak Merkez TOKİ 325 konut kura çekilişi 18 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Projeden 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Uşak'a 2 bin konutluk yeni yerleşim alanı!

Uşak Belediye Meclisi Eylül ayı 2. Oturumu konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mecliste 2 bin konutluk yeni yerleşim alanı planının oy birliği ile kabul edildiğinin müjdesini verdi.

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Uşak Kent Park projesi çalışmaları sürüyor!

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Uşak'ta ev kiraları yüzde 2 oranında arttı!

Haziran ayında Uşak'ta metrekare başına konut kira değerleri yüzde 2.00 oranında arttı ve Uşak kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

Haziran ayında kiralar en çok Uşak'ta yükseldi!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı.Raporda kiraların en çok Uşak'ta yükseldiği kaydedildi.

Uşak Dokuzsele Deresi'ne 35 milyon TL’lik yatırım yapılacak!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a Dokuzsele Deresi Islah Projesiyle yaklaşık 35 milyon TL’lik yatırım geleceğini dile getirdi.

uşak Dokuzsele Çayı Haberi

uşak Dokuzsele Çayı


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimiz, istikrarın sürmesinden rahatsız olan çevrelere çok önemli mesaj verdi. Bize güvenen milletimize ne yapsak azdır. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.


Bakan Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi.


Eroğlu, Ulubey Kanyonları ve Banaz ilçesindeki Hamam Boğazı bölgelerinde bazı düzenlemeler yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:


"Uşak için yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz. Kentin içme suyunu sağlayan Küçükler Barajını daha önce inşa etmiştik, şimdi kent büyüdü, yeni içme suyu kaynaklarına ihtiyaçlar var. Arkadaşlarıma talimat verdim gereken yatırımlar yapılacak. Bunun yanında il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz, ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek." 


Daha sonra Ulu Cami'nde...