24 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimiz, istikrarın sürmesinden rahatsız olan çevrelere çok önemli mesaj verdi. Bize güvenen milletimize ne yapsak azdır. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.


Bakan Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi.


Eroğlu, Ulubey Kanyonları ve Banaz ilçesindeki Hamam Boğazı bölgelerinde bazı düzenlemeler yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:


"Uşak için yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz. Kentin içme suyunu sağlayan Küçükler Barajını daha önce inşa etmiştik, şimdi kent büyüdü, yeni içme suyu kaynaklarına ihtiyaçlar var. Arkadaşlarıma talimat verdim gereken yatırımlar yapılacak. Bunun yanında il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz, ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek." 


Daha sonra Ulu Cami'nde Cuma Namazı'nı kılan Eroğlu, buradan Uşak Belediyesi'ne geçti. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan Kent Park projesi, Eğitim Kampüsü, Spor Kampüsü ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi'yle ilgili bilgi alan Eroğlu, projelere destek sözü verdi.


Kent Park projesiyle Uşak'a bir meydan kazandırılacağını dile getiren Eroğlu, "Bölgede taşınması gereken çok sayıda okul var. Bu okulların bir kampüste toplanması planlanıyor, ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait bir stadyum ve spor salonu var. Biz hem stadyum için hem de okullar için belediyenin talep ettiği yerlerde arsa tahsisinde bulunacağız. Ayrıca Dokuzsele Çayı'nın çalışmalarına hız verilecek. Üzerimize düşen ne varsa bakanlık olarak yerine getireceğiz" dedi.


Eroğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda partilerle bir araya geldi.


Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Eroğlu Uşak'ta ve Türkiye genelinde parti olarak büyük başarı elde ettiklerini söyledi.


Eroğlu, vatandaşların "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün" sloganıyla AK Parti'ye destek verdiğini belirterek, "Milletimiz, istikrarın sürmesinden rahatsız olan çevrelere çok önemli mesaj verdi. Bize güvenen milletimize ne yapsak azdır. Daha yapacak çok işimiz var" diye konuştu.


Bakan Eroğlu, daha sonra Eşme ilçesine gitmek için hareket etti. 



AA


Geri Dön