28 / 03 / 2024

Uşak Millet Bahçesi projesi

Uşak Millet Bahçesi projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Konya Çumra Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Çumra Okçu Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi projesi Haberi

Uşak Millet Bahçesi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Uşak Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Pazartesi günü yapılan ihale kapsamında millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bitki ve peyzajı ile Uşak şehrine yeni bir soluk getirecek millet bahçesi yatırımı, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, yürüyüş ve bisiklet yoluyla, dinlenme alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Çocuk oyun alanlarının, gezinti yollarının, olacağı millet bahçesinde 916 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

Vatandaşların ihtiyaç duyacağı sosyal donatıların da bulunacağı millet bahçesi projesinde daha çok yeşille buluşacak vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.
 

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm...