20 / 04 / 2024

Uşak Üniversite arası bisiklet yolu

Uşak Üniversite arası bisiklet yolu

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasında yay ve bisiklet yolu oluşturulması yer alıyor. Yaklaşık 6 kilometrelik mesafede bisiklete binme ve yürüyüş 14 bin öğrencinin önderliğinde kente aşılanmak isteniyor...

Uçak biletlerinde indirim: İmzalar yarın atılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Hava Yolları arasında imzalanması beklenen protokolle birlikte tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına uçak bileti ücretlerinde indirim yapılması hedefleniyor.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına biletlemek.

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

TOKİ Uşak başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Uşak başvuruları ne zaman başlıyor sorusuna 5 Eylül 2017 cevabını verebiliriz. 196 konutun yer aldığı projede fiyatlar 219 bin 960 TL ile 298 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Uşak Merkez sözleşmeleri!

TOKİ Uşak Merkez sözleşmeleri 1 Ağustos – 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak. Toplamda 325 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 219.960 TL'den başlıyor.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

TOKİ Uşak merkez kura sonuçları 325 konut!

TOKİ Uşak merkez kura sonuçları 325 konut yarın belli olacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 28 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında kabul edilmişti.

Uşak'ın yol sorunu çözülecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin işlek yollarından biri olan Dörtyol mevkisi ve Bölme beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve sorunların tamamen biteceğini kaydetti.

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Uşak'a kentsel dönüşümle bin 51 konut inşa edildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en önemli projeleri arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindiğini söyleyerek 430 bin metrekare alanda 450 milyon TL'lik yatırımla bin 51 konut inşa edileceğini belirtti.

TOKİ Uşak Karahallı'daki 5 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

Uşak Karahallı 106 Konut Projesi kapsamında 5 adet teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ekteki satış fiyat ve koşullarda açık satışa sunuluyor...

Uşak Üniversite arası bisiklet yolu Haberi

Uşak Üniversite arası bisiklet yolu


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin marka kentler arasında yerini alması için bütün imkanlarını seferber ederken projeler için çalışmalar başladı. Gerek belediye bünyesinde gerekse Ankara’da üst düzey ziyaretler ile Uşak’ın en iyi yerlerde olması hedefleniyor. Diğer taraftan Uşak için de farklı uygulamalar da düşünülürken, bu uygulamaların her anlamda kent yaşamına katkı sağlaması isteniliyor. Uşak Belediyesi’nin projelerinin arasında Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasında yay ve bisiklet yolu oluşturulması da yer alıyor. Yaklaşık 6 kilometrelik mesafede bisiklete binme ve yürüyüş 14 bin öğrencinin önderliğinde kente aşılanmak isteniyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın hayatına renk katmak istediklerini ve bu nedenle kente fayda sağlayacak değişik projelere imza attıklarını anlattı. Uşak Üniversitesi ve kent merkezi arasında uygulanacak olan projenin...