25 / 04 / 2024

uşakta kentsel dönüşüm çalışmaları

uşakta kentsel dönüşüm çalışmaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan TOKİ başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü aldık ifadesini kullandı...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Bursa'nın gündeminde kentsel dönüşüm var!

3 milyon nüfusa sahip Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 200 dönümlük Gökdere Millet Bahçesi'nin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

uşakta kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

uşakta kentsel dönüşüm çalışmaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi. 


AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım'ın da katıldığı ziyaretlerde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı ihalesi, yakın zamanda yapılması planlanan sanayi sitesi gibi projeler masaya yatırıldı. 


Ankara'da kazanımlar elde etmeye başladıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, 1 ay içinde kent için güzel gelişmeler başardıklarını dile getirdi. 


Uşak'm ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen Cahan, "Bu kapsamda ilimizin çok önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bu projelerden birisi de kentsel dönüşüm projesiydi. 


TOKİ başkanımızı ziyaretimiz de bu kapsamda gerçekleşti. Ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü...