27 / 04 / 2024

Üsküdar-Beykoz metro ihalesi

Üsküdar-Beykoz metro ihalesi

İBB Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından planlanan 18 kilometre uzunluğundaki Üsküdar - Beykoz Metro Hattı projesinin yapımı için ihale düzenleneceği açıklandı. Üsküdar ile Beykoz arası ulaşım 30 dakikaya kadar inmiş olacak.

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan binayı kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Üsküdar Belediyesi 5 katlı bina ve arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da yer alan 5 katlı bina ve arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat! Üsküdar Belediyesi iki ilçede altı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Büyükçekmece'de yer alan altı adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar-Beykoz metro ihalesi Haberi

Üsküdar-Beykoz metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından planlanan 18 kilometre uzunluğundaki Üsküdar - Beykoz Metro Hattı projesinin yapımı için ihale düzenleneceği açıklandı.


İstanbullular’ın ve Beykozluların ve merakla beklediği metro hatlarından biri olan Üsküdar Beykoz Metro Hattı projesinin ihalesi 27 Haziran 2016 saat 10: 30'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü ihale salonunda gerçekleştirilecek.


300 günde tamamlanarak hizmete açılması beklenen Üsküdar Beykoz Metro Hattı Projesi sayesinde Üsküdar ile Beykoz arası ulaşım 30 dakikaya kadar inmiş olacak.



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Üsküdar-Beykoz ve Beşiktaş-Sarıyer metro hatlarında çalışmalar başlıyor. 27 Haziran'da ihaleleri yapılacak hatların sahil yollarındaki yoğunluğu azaltması hedefleniyor.


Nisan ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeni metro hattının geleceğini ifade etmiş ve Üsküdar-Beykoz ile Beşiktaş-Sarıyer arasında konumlandırılacak olan iki hattın...