24 / 04 / 2024

Üsküdar bina yıkımı

Üsküdar bina yıkımı

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Üsküdar'da 3 bina boşaltıldı!

Üsküdar'da Çamlıca-Libadiye arasına yapılacak olan tünel inşaatının yakınındaki 3 bina içinde ve dışında çatlaklar oluşması nedeniyle boşaltıldı.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Üsküdar bina yıkımı Haberi

Üsküdar bina yıkımı

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi Nasrettin Hoca Sokak’ta dün sabah 3 katlı metruk bir binanın herhangi bir önlem alınmadan yıkılması tepkilere neden oldu. Sözcü'de yer alan habere göre; Sözcü Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşan görüntülerde, sokak üzerinde bir binanın bir iş makinesiyle yıkılma anı görüldü. 

Görüntüleri kaydeden çevre sakini, yıkımın oluşturduğu sarsıntıyı 4 bina öteden hissettiklerine dikkat çekerek, “O esnada deprem oluyor zannettim. Balkona çıktığımda bu manzarayla karşılaştım” dedi. Yıkımı yapan kişiye seslenerek uyarı yaptığını, ancak operatörün "Senin bina yeni merak etme bir şey olmaz" diyerek olayı hafife aldığını belirtti. Bunun üzerine polisi ve belediyeyi aradığını ve ancak bu şekilde ekipler geldikten sonra çevreye şerit çekilerek güvenlik tedbirleri alınmaya çalışıldığını dile getirdi.

Görüntülerde ise şu ifadelere yer verildi:

“Burası İstanbul'un göbeği Üsküdar...