19 / 04 / 2024

üsküdar çengelköy park evleri

üsküdar çengelköy park evleri

Çengelköy Park Evleri 'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 230 metrekare, villaların alanları ise 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 'nde 295 bin dolara rezidans!

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 'nde 89 villa ve 83 rezidans ve mini çarşı bulunuyor, Çengelköy Park Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Çengelköy Park Evleri detayları ! 1 milyon 500 bin dolara villa!

Çengelköy Park Evleri detayları haber içinde yer alıyor, Çengelköy Park Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Çengelköy Park Evleri Mart ortasında satışta! 3 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri için ön talep toplanıyor, metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı projenin Mart ortasında ön satışa çıkması planlanıyor

Park Çengelköy Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolar!

Park Çengelköy Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor, projenin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek

Üsküdar Çengelköy Park Evleri 'nde 4 bin 500 dolara!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri Nato Yolu üzerinde yükseliyor, projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor

Çengelköy Park Evleri Üsküdar 'da 3 bin dolara!

Çengelköy Park Evleri Üsküdar 'da inşa ediliyor, 65 dönüm alan üzerine inşa edilen projede konutların yanı sıra mini çarşı da bulunuyor

Çengelköypark Evleri 'nde metrekaresi 3 bin dolara!

Çengelköypark Evleri 'nde Çengelköy Park Evleri Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt. ortaklığı ile yükseliyor

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Çengelköy'de 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Çengelköy'de bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar- Çengelköy kentsel dönüşümle yenileniyor!

İstanbul Üsküdar Çengelköy sırtlarında başlayan kentsel dönüşümle boş arazilerde lüks konutlar yapılıyor. Dönüşüm kapsamında yıkılan evlerde yaşayan ailelere 7 bin 500-30 bin TL arası enkaz bedeli veriliyor.

Üsküdar Çengelköy'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Üsküdar Çengelköy'de bulunan bin 657 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Boğaz manzaralı arsanın toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Çengelköy'de 9.5 milyon TL'ye satılık iki arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy'de orta yoğunluklu konut alanı ve ticaret alanı olmak üzere iki arsa toplam 9 milyon 544 bin 230 TL'ye ihaleye çıkarıldı...

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Üsküdar Çengelköy'e sosyal tesis yapılacak!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait yaklaşık 17 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal tesisin yapılması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

üsküdar çengelköy park evleri Haberi

üsküdar çengelköy park evleri


Çengelköy Park Evleri İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar 'da inşa ediliyor. Projede 86 villa,  73 rezidans daire ile 11 dükkan bulunuyor.


Selimoğlu Group ve Demirland Yapı imzası ile yükselen Çengelköy Park Evleri 'nde yer alan daire seçenekleri rezidanslarda 1+1'den 5+1'e kadar değişirken villalarda 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandı. 


Çengelköy Park Evleri fiyat:

Rezidans dairelerin fiyatları 235 bin dolardan, villaların fiyatları ise 1 milyon 599 bin dolardan başlıyor.


24 ay sonra teslim edilecek olan Üsküdar Çengelköy Park Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları 60 metrekare ile 230 metrekare, villaların alanları ise 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. 



Çengelköy Park Evleri iletişim: 

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Ceren...