19 / 04 / 2024

üsküdar ihale

üsküdar ihale

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İGDAŞ, Üsküdar'da arsa satıyor! Ticaret ve konut imarlı arsanın fiyatı 1.3 milyar TL!

İstanbul Üsküdar'da yer alan 14 bin 258 metrekarelik dev arsa 1.3 milyar TL'ye satılıyor. İGDAŞ, ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi Çengelköy'deki 87 konutu 47.2 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki inşaatı devam eden 87 konutu ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta yapılacak...

Üsküdar Belediyesi'nden 9.7 milyona satılık 2 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli ve Burhaniye Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. Konut imarlı arsalar için ihale 29 Mart'ta yapılacak..

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Üsküdar'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Üsküdar'da 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi, Kandilli'deki konut imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsa için ihale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

Üsküdar Çengelköy'de 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Çengelköy'de bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

üsküdar ihale Haberi

üsküdar ihale

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, önceki gün Bitlis'e bir dizi temaslarda bulunmak adına ziyaretlerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum burada İstanbul Üsküdar ilçesine bağlı Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kurum, İstanbul Kirazlıtepe'deki dönüşümü tamamıyla ihale ettiklerini belirterek, "Küplüce, Ferah ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde de belediyemiz ve bakanlığımız görüşmelere başladı. 3 mahallemizde de birer etap çıkmak suretiyle yıl sonuna kadar Anadolu Yakası'ndaki en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birini İstanbul'umuza, Üsküdar'ımıza kazandıracağız." dedi.

"İstanbul'da 117 bin konutu dönüşüm kapsamına aldık" 

Ülkenin her yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hayata geçirildiğini söyleyen Bakan Kurum, bugüne kadar 1 milyon 550 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu kapsamda 117 bin konutun daha dönüşüm içerisine dahil edildiğini söyleyen Kurum, şu...