26 / 04 / 2024

üsküdar satılık arazi

üsküdar satılık arazi

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'de yeni yollar açılacak!

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlayan Prost, Üsküdar ve Kadıköy'de açılacak başlıca yolların güzergahını belirlemiş. Prost'un hazırladığı imar planıyla şekil alacak ilçelerde birçok yol daha açılacakmış.

1940 yılında Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım planını hazırlamış!

1940 yılında Mimar Henri Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlamış. Prost'un üç mıntıkaya ayırdığı imar planı Şehir Meclisi tarafından incelendikten sonra tatbik edilecekmiş.

1938 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün imar planı hazırlanacak!

1938 yılında İstanbul'un nazım imar planını hazırlayan Fransız Mimar Prost, Üsküdar ile Kadıköy'ün imar planını hazırlayacakmış. İstanbul Belediyesi iki ilçenin maketlerini hazırlayacak, Prost'da avan projeyi hazırlayacakmış.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire!

Konum bilgisine göre Üsküdar'a 24 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

üsküdar satılık arazi Haberi

üsküdar satılık arazi

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. 

BirGün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda, Üsküdar Belediyesi tarafından satışa sunulan arazilerden biri Burhaniye Mahallesi’nde bulunuyor. 284 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında “orta yoğunluklu konut alanı” olduğu belirtilerek arazinin satışı için belirlenen muhammen bedel (en düşük bedel) 1 milyon 420 bin Türk Lirası oldu. 

Satışa sunulan iki arazi ise Altunizade Mahallesi’nde  konumanıyor. Arazilerden birinin 673 metrekare büyüklükte olduğu, imar planlarında ise konut alanı şeklinde göründüğü belirtilirken; arazinin muhammen bedeli 4 milyon 375 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Altunizade Mahallesi’ndeki bir diğer arazi ise yaklaşık 400 metrekare büyüklüğe sahip. Arazi imar planlarında konut ve ticaret olarak belirtilirken arazi için belirlenen...