29 / 03 / 2024

üsküdar sosyal tesis yatırımları

üsküdar sosyal tesis yatırımları

Üsküdar Belediyesi'nin Selamiali Mahallesi’nde hayata geçirdiği dev sosyal tesisin inşaatı son sürat devam ediyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Kocaeli Darıca’ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca'ya yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar'a dev sosyal tesis!

Üsküdar Belediyesi'nin Selamiali Mahallesi’nde hayata geçirdiği dev sosyal tesisin inşaatı son sürat devam ediyor.

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

Üsküdar Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Validebağ'daki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Üsküdar Validebağ'da tekrar inşaat çalışmaları girişimi tepkilere yol açtı. Validebağ Gönüllüleri girişimi inşaatı durdurdu .

Üsküdar Çengelköy'e sosyal tesis yapılacak!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait yaklaşık 17 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal tesisin yapılması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

üsküdar sosyal tesis yatırımları Haberi

üsküdar sosyal tesis yatırımları


Üsküdar Selamiali Mahallesi’nde hayata geçirilen dev sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.


Selamiali Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlandığında; 600 kişilik düğün salonu, çok amaçlı spor salonu, 75 araçlık otopark, 15 Temmuz Şehitler Anıtı, tören alanı ve meydanı ile Selamiali Mahallesi’ne birçok alanda hizmet sağlamış olacak.


Konu hakkında açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’ Üsküdarımızın her mahallesinde o mahallenin ihtiyaçlarına göre projeler gerçekleştirdik. Bu projemiz çok özel, İstanbul’da Türkiye’de böyle özgün proje yok. Bu projemizin içerisinde, çok güzel bir kapalı spor tesisi, otopark ve Roman kardeşlerimiz için olmazsa olmaz düğün salonu olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Roman kardeşlerimiz artık sokakta düğün yapmak zorunda kalmayacak. İstedikleri gibi düğünlerini yapacaklar. Aynı zamanda bu mahallemiz 15 Temmuz gazisidir. Bu yüzden mahallemize anıt yapacağız. Bu...