25 / 04 / 2024

üsküdara toki mi geliyor

üsküdara toki mi geliyor

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen projelerini Habertürk'e anlattı. Türkmen; "Boğaz bölgesinde yıllardan beri süregelen bir imar problemi vardı, ama biz onu aştık. TOKİ'yle anlaştık 181 konutluk projeye başlıyoruz" diye konuştu.

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Patronlar ve hükümet anlaştı! EYT'liler çalışmaya devam edecek mi?

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Meclis'e bu ay gelmesi beklenen EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Akkol ayrıca EYT ile ilgili 3 çözüm önerisine dikkat çekti. Peki EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ’ye başvuranların soruları birbiri ardına geliyor! TOKİ üzerine kredi çekilir mi? İşte yanıtlar!

TOKİ sosyal konut projelerine dair vatandaşların soruları bitmiyor. TOKİ para iadesi sorularından hemen sonra gelen TOKİ üzerine kredi çekilir mi? sorusu büyük bir çoğunluk tarafından araştırılıyor. İşte sorulan soruların yanıtları!

3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında kura çekilişleri son sürat devam ediyor. Bu esnada, “Hangi TOKİ evleri kiraya verilebilir, 3+1 TOKİ evleri kiraya verilir mi?” soruları da yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler!

TOKİ borcu toplu ödenir mi?

TOKİ kura çekilişleri gündemde iken vatandaşlar pek çok sorular gündeme gelmektedir. Kurada adı çıkan kişiler, “TOKİ borcu toplu ödenir mi?” sorusunun yanıtını aramaktadır. İşte detaylar!

Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri Türkiye’nin gündeminde yer alan konulardan biridir. Peki kura çekilişinde konut çıkan kişiler taksitler bitmeden evi kiraya verebilir mi, Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi? İşte detaylar!

TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri geçtiğimiz gün atıldı. Sosyal konutlara başvuru yapanlar, bu evlere dair bazı araştırmalar yapıyor. Araştırmalarda “TOKİ evleri borcu bitmeden kiraya verilir mi?” sorusu da yanıt bekleyenler arasında bulunuyor.

TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi?

TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. TOKİ arsa almayı düşünenler, TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar…

TOKİ evleri kiralanabilir mi?

TOKİ Sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Sosyal konut başvurusunda bulunanlar, kura çekim sonuçlarını beklemeye başladı. Peki TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek, TOKİ evleri kiralanabilir mi? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!

üsküdara toki mi geliyor Haberi

üsküdara toki mi geliyor

Andy-Ar Yerel Performans Anketi şampiyonlarından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen anlattı.


Somut olarak hangi hizmetleriniz ve projelerinizle vatandaşa dokunduğunuzu, ulaşabildiğinizi düşünüyorsunuz? 


Üsküdar Belediyesi'nin haklı bir özelliği var o da şudur, sosyal ve kültürel belediyecilikte biz marka bir belediyeyiz. Üsküdar bir kültür şehri. İstanbul'un gözbebeği ve sembolü. Üsküdar demek, İstanbul demek. Biz bir sanayi ve ticaret bölgesi değiliz. Biz burada sanayiyi geliştireceğiz desek bu abesle iştigal, böyle bir şey olamaz. Burası bir huzur, ikamet ilçesi. Burada insanlar huzurla hayatı sürdürmek istiyorlar. Üsküdar bir eğitim şehri, bizim yüz binin üzerinde öğrencimiz var. 35 bin üniversiteli ve sekiz tane de üniversitemiz var. Burası bir sağlık şehri, Türkiye'nin en büyük sağlık tesisleri, sağlık kuruluşları ve hastaneleri burada. Bir eğitim, kültür, sanat şehri. Türkiye'nin en entelektüel...