25 / 04 / 2024

uskumruköy park one

uskumruköy park one

14 adet tripleks villa, 9 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi ve 3 adet bahçe katı olmak üzere 41 üniteden oluşan projede hayat, Haziran'da başlıyor.

Park One Sarıyer'de 421 bin dolara! Vade farksız taksitle!

Zekeriyaköy Park One Evleri'nde fiyatlar 421 bin dolardan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Mart 2013'te gerçekleşecek

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen projede 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Selimoğlu Çengelköy Park Evleri Boğaziçi Köprüsü 'ne 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları!

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Çengelköy Park Evleri fiyat!

Daire alanlarının 60 metrekareden başladığı projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanları bulunuyor. Çengelköy Park Evleri fiyat listesi kapsamında 360 bin dolardan başlıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarından meydana geliyor. Projede fiyatlar 360 bin dolardan başlayıp, 3 milyon dolara kadar ulaşıyor.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı!

Toplam 73 adet daire, 86 adet villa, 116 adet konağı bulunan proje Wiliam Turner ve Demirland İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri kampanyası 2015!

Teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Çengelköy Park Evleri fiyatları 539 bin TL'den başlıyor. Proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. İşte Çengelköy Park Evleri kampanyası 2015 detayları..

Çengelköy Park Evleri basın toplantısı 1 Ekim'de!

Çengelköy Park Evleri projesinin yeni kampanyasının tanıtılacağı basın toplantısı 1 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kadıköy Park Residences Cadde iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor. Kadıköy Park Residences Cadde iletişim bilgisleri kapsamında telefon numarası 0216 385 43 59 olarak belirlendi.

E5 karayolu üzerindeki Yürüyüş Parkı projesi hayata geçti!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul’un en yoğun trafiğinin yaşandığı E5 karayolu üzerindeki güzergâhta yapımı tamamlan yürüyüş parkını Bahar Şöleni ile hizmete açtı.

E5 kenarındaki yürüyüş parkı projesi hayata geçti!

Esenyurt Belediyesi, İstanbul’un en yoğun trafiğinin yaşandığı E5 karayolu üzerindeki güzergahta yapımı tamamlanan yürüyüş parkını bahar şöleninde hizmete açtı. Törende Belediye Başkanı Kadıoğlu konuşma yaptı.

Çengelköy Park Evleri’nde kadınlara özel yüzde 10 indirim!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde Kadınlar Günü’ne özel olarak, peşin alımlarda yüzde 10 indirim sunuluyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 15 indirim avantajı!

SELİMOĞLU Group - Demirland İnşaat projesi Çengelköy Park Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlayan erken bahar kampanyası başladı. Projede 373 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut sahibi olabilmek mümkün.

Çengelköy Park Evleri’nde erken bahar kampanyası!

Selimoğlu ve Demirland İnşaat ortaklığında, Çengelköy sırtlarında geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 10 indirim şansı sağlayan erken Bahar Kampanyası başladı.

uskumruköy park one Haberi

uskumruköy park one


Sarıyer Uskumruköy'de yer alan ParkONE, yüzde 76'lık satış oranına ulaştı.  14 adet tripleks villa, 9 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi ve 3 adet bahçe katı olmak üzere 41 üniteden oluşan projede hayat, Haziran'da başlıyor. 


Telefon: 0212 262 00 00

Web Adresi: