24 / 04 / 2024

Usman Tekstil Geri Dönüşüm kimin

Usman Tekstil Geri Dönüşüm kimin

Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Mendıl tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Hm Geri Dönüşüm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Geri Dönüşüm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yılgın tarafından kuruldu.

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Bakiler Tekstil Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Bakiler Tekstil Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Baki tarafından kuruldu. 

Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'e taşındı. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolce İnşaat Elektrik Reklam Otomotiv Geri Dönüşüm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Gülderen tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Özsoylar Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsoylar Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özsoylu, Sema Özsoylu, Eren Özsoylu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Kartal'da geri dönüşüme tekstil atölyeleri de dahil edilecek!

Kartal Belediyesi geri dönüşüm konusundaki uygulamalarına tekstil atölyelerini de dahil ederek ve yeni bir çalışma başlattı. Buna göre, tekstil atıkları ve fireleri üreten firmalar denetleniyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 92 bin ton lastiği geri kazandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 92 Bin ton lastiğin geri kazanımı sağladı. Ömrünü tamamlamış lastiklerden kauçuk granül, çelik tel ve tekstil parçacıkları elde edildi...

Usman Tekstil Geri Dönüşüm kimin Haberi

Usman Tekstil Geri Dönüşüm kimin

Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. 

Usman Tekstil Geri Dönüşüm Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; sanayi, kentsel ve evsel atıklarınbirer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, yeni ve kullanılmış tekstil ürünleri, halı kilim hediyelik eşya oyuncak ve giysilerin ayakkabıların çantaların vesaire toplanarak alınıpsatılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya hamolarak ilgili sanayilere alım, satımı,komisyonculuk, ithali ve ihracını yapmak, , toptan ve perakende dâhili pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...