23 / 04 / 2024

üst kattan su geliyor

üst kattan su geliyor

Yargıtay emsal bir kararla üst kattaki komşusunun dairesinden su sızdığı için üzüntü duyan ev sahibine tazminat ödenmesinin önünü açtı.

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Siemens’ten indirim müjdesi! DW15702 su sebiline tam 1.980 TL indirim geldi!

Siemens, sıcaklıkların rekor üstüne rekor kırdığı şu günlerde DW15702 su sebiline dev indirim yaptı. Temmuz kampanyası kapsamında su sebiline 1.980 TL indirim yapan Siemens, kampanyanın kısa süre içinde sona ereceğini paylaştı.

Siemens’ten temmuz kampanyası! DW15701 su sebilinde tam 1.360 TL indirim!

Sıcaklık rekorlarının üst üste geldiği şu günlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de su sebili oluyor. Siemens de bu kapsamda, müşterilerine uygun fiyatlı su sebili sağlamak için DW15701 su sebilinde 1.360 TL indirime gitti.

BİM'de Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39 TL’ye düştü!

BİM’den 7’den 70’e herkese indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 21 Temmuz’da Huawei akıllı saat 2749 TL’ye, Kumtel cam üstü set ocak 1499 TL’ye, Paşabahçe 3 parça su bardağı 39,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 21 Temmuz 2023 Cuma...

Arnica Su Filtreli Elektrikli Süpürge en ucuz fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Bora ET11133 Su Filtreli Süpürge, su filtreli yapısı, 2400 watt motor gücü ve farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla üstün temizlik performansı ortaya koyuyor.

Su içerken bile düşünmek gerekecek! Damacana suya zam üstüne zam! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Vatandaşa yük üstüne yük bindiren zam furyasından damacana su fiyatları da nasibini alıyor. Peki hangi marka su kaç lira? İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Kiracılara müjdeli haber! O parayı artık ev sahipleri ödeyecek

Yargıtay, üst kattan su sızması gerekçesiyle oluşacak maddi zararın, daire sahibi tarafından yaptırılması gerektiğine hükmederek emsal niteliği taşıyan bir karara imza attı.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Elazığ'da inşaat hırsızları suçüstü yakalandı!

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda inşaatta çalışan 2 şüpheli, çinko çaldıkları sırada suçüstü yakalandı.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Batman Çayüstü köyü sakinleri mağaralardan villalara taşındı!

Batman Çayüstü'nde yüzyıllardır mağarada yaşayanlar için 51 villa inşa edildi. Yaşadıkları mağaraların Ilısu Barajı projesiyle birlikte sular altında kalacak olması sebebi ile ilk kez modern bir yapıda yaşayacak olan ailelere devlet tarafından 70 bin TL faizsiz kredi desteği verilecek...

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

üst kattan su geliyor Haberi

üst kattan su geliyor


Yargıtay emsal bir kararla üst kattaki komşusunun dairesinden su sızdığı için üzüntü duyan ev sahibine tazminat ödenmesinin önünü açtı.

Komşuların arasını açan su sızma tartışması Yargıtay 20. Hukuk Dairesi'nin son kararıyla yeni bir boyuta taşındı. Üst kattaki komşusunun balkon ve banyosundan sızan su nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan vatandaş, önce konuşma  yoluna gitti.

Konuşmayla olayı çözemeyen mağdur apartman sakini, Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yolunu tuttu. Üst kat komşusunun balkon ve banyosundan gelen sızıntılar nedeniyle dairesinin zarar gördüğü, zararların tespiti için Sulh Hukuk Mahkemesi 'ne başvuru yaparak tespit yaptırdığını bu sebeple verilen zararların toplamı 1.168 TL maddi tazminat ile bin TL manevi tazminata hüküm edilmesini istedi.

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, emsal niteliği taşıyan  bir karara imza attı. Tazminat kararını yerinde bulan Daire; alt kattaki dairede...