28 / 03 / 2024

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yazgül Çetinkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve modern tasarımları, son teknolojiyle buluşturarak, temizlik uzmanı ürünlere imza atan Arnica; bütçe sarsmayan fiyatlarıyla elektrikli süpürge markaları arasında bir adım öne çıkıyor. Peki, Arnica Tesla, Arnica Solara, Arnica Süpürgeç kaç TL ? İşte detaylar...

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

Güvenin adı Volvo! Volvo FH TIR 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Son nesil teknoloji ile donatılmış Volvo marka tırlar, birçok anlamda kullanıcısının ihtiyacını karşılıyor. Farklı ve modern tasarımlarıyla uzun yollarda kullanım konforu sağlayan tırlar, yakıt tasarrufu konusunda da kullanıcı dostu.

KitchenAid mutfak aletlerinde en uygun seçenekler! 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Mutfak aletlerinde lüks tasarımlarıyla öne çıkan KitchenAid'in ekmek kızartma makinesinden, mikserlerine en uygun fiyatların nerede olduğuna baktık. 

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Modern tasarımları ve yenilikçi fonksiyonlarıyla, Siemens mikrodalga fırınlar mutfağınızı zenginleştiriyor. Yeni bir mikrodalga fırın almayı düşünenler fiyat araştırması yapıyorlar. Peki, Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede



Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yazgül Çetinkaya tarafından kuruldu. 


Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.



Uygun Modern Tasarımlar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Huzur Mahallesi Çamlıca Cad. No:49/1...