23 / 04 / 2024

Uzakdoğulu firma yatırımları

Uzakdoğulu firma yatırımları

Uzakdoğulu firmalar, birçok sektöre yatırım yapmak için Türkiye’yi yakın markaja aldı. Çinli enerji devi CMEC de yatırım için son aşamaya geldi.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Küresel şirketler yatırımlarını artıracak!

Türkiye'de yıllardır faaliyet gösteren birçok firma yatırımlarını artıracaklarını belirtti. Şirketler, ülke ekonomisine duydukları güvenin tam olduğunu belirtti.

Maslak 42 projesi sanat yatırımlarıyla müteahhidi çekecek!

Bay İnşaat, Maslak42 projesinde sergiler ve etkinlikler için galeri oluşturdu. Firma sanat yatırımlarıyla müteahhidi daha sempatik hale getirmeyi amaçlıyor.

DGD Grup 2015'te inşaat yatırımlarına devam edecek!

Bursa'da kurulduğu 1993 yılından bugüne doğalgaz sektöründe adını duyuran DGD Grup, son yıllarda rotasını inşaat alanına çevirdi. Firma 2015 yılında yatırımlarını yine inşaat sektöründe değerlendirmek istiyor..

Türkiye'de ofis yatırımları artıyor!

Konut alanında yatırım yapan pek çok firma ofis üretimine de ağırlık veriyor. Diğer yandan sadece ofis üretimine odaklanan firma sayısı da artıyor. Akıllı ve geniş ofis yatırımları da gelişiyor.

MB Holding yatırımlarıyla büyüyor!

MB Holding, inşaattan seracılığa, perlitten medikal tekstile, jeotermal enerjiden turizme kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor. BLT Enerji olmak üzere sekiz firması bulunuyor. Firma son yıllarda enerji yatırımlarıyla büyüyor.

Bursa’da 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı!

Otomotiv ve tekstil sektörlerinde öne çıkan Bursa’da bir yıl içinde 7 firma enerji yatırımları için 405 milyon liralık teşvik aldı. Bursalı firmalar ağırlıklı olarak rüzgar ve güneş gibi yenilenebilir enerji yatırımlarına talip oldu

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımlar devam ediyor!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi hızlı bir sıçrama yaptı. 2009 yılından itibaren, alt yapı yatırımlarını tamamlayan, atık su arıtma tesisini devreye alan ve yeni imar uygulama planı ile yüzde 40 büyüyen bölgede firma sayısı da iki kat arttı

Danimarka teknik heyeti Küçükçekmece'deki yatırımları inceledi!

Danimarka Moe Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi'nin fikir alışverişi sağlamak, işhayatina katkıda bulunmak ve yerel deneyimleri yerinde incelemek amacıyla düzenlediği iş gezisi kapsamında 75 firma personeli Küçükçekmece'deki yatırımları inceledi...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Uzakdoğulu firma yatırımları Haberi

Uzakdoğulu firma yatırımları


Uzakdoğulu firmalar, birçok sektöre yatırım yapmak için Türkiye’yi yakın markaja aldı. Çinli enerji devi CMEC de yatırım için son aşamaya geldi.


15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen Türkiye'nin tam gaz büyümeye devam etmesi Ortadoğu'dan sonra Uzakdoğulu yatırımcının da iştahını kabarttı. Yatırım danışmanlık şirketi Corintco'nun ortaklarından Mehmet Akif Işık, Avrupalı ve Amerikalı şirketlerin yatırım hamlelerinin yerini başta Çin ve Japonya olmak üzere Uzakdoğulu şirketlerin aldığını söyledi.


ENERJİDE CİDDİ TALEP VAR

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin çoğunluk hissesini almaktan son anda vazgeçen Çinli China Machinery Engineering Corporation (CMEC) ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini açıklayan Işık, "Özellikle enerji sektöründe çok ciddi bir talep var. Enerji Bakanımız Berat Albayrak'ın Çin'e gidip yatırımcıları Türkiye'ye davet etmesi bu talebi patlattı. Sadece enerji değil gıda ve hayvancılık sektörlerinde de dev...