28 / 03 / 2024

uzaltaş inşaat

uzaltaş inşaat

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Lüks konutta yeni trend metreküp oldu!

Konut alanının, tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ‘’metreküp’’ değeri, lüks konutun en önemli kriterlerinden biri haline geldi.

Uzaltaş Paladyum Beytepe'de ilk gün 20 daire satıldı! 380 bin TL!

Temeli 2012 Temmuz'unda atılan Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi ‘’Paladyum Beytepe’’de satışlar, basın lansmanının ardından başladı. 380 bin liradan başlayan fiyatlarla lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan 20 daire ilk gün satıldı.

Paladyum Beytepe Evleri'nde 380 bin TL'ye! Yakında satışta!

Ankara'da yer alan Paladyum Beytepe Evleri'nde daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Proje 25 Kasım Pazar günü satışa sunuluyor...

Paladyum Beytepe projesinin lansmanı 25 Kasım'da! 380 bin TL'ye!

Uzaltaş İnşaat'ın projesi Paladyum Beytepe'nin lansmanı 25 Kasım Pazar günü yapılıyor. Projede ilk 20 konut için yüzde 7 indirim uygulanıyor...

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

ERG İnşaat Deriner Barajı'nı inşa ediyor

Vural Erbilgin'in başkanlığını yaptığı ERG İnşaat; planlama, proje, makine, inşaat ve montaj konularında faaliyet gösteriyor

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

uzaltaş inşaat Haberi

uzaltaş inşaat

Ünal Pala, yerli yatırımcılar kadar, ülkede yatırım yapmak isteyen yabancıların da hemen tamamının turistik yörelerde Anadolu'ya özgü yapılarda oturmak, buranın kültürünü yaşamak istediklerini belirterek, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi. 


Buna karşın, yıllardan beri yöre sahillerinin, "muhteşem yapı kimliklerinden" uzak, sıradan yapılarla örüldüğünü, bu yapüann yıküarak yerine yapüanlann ya da ilk olarak üretilen konutların da çok değişik mimari yapılarda inşa edilerek, "arabesk" bir görünüm oluştuğunu ifade eden Pala, şunları kaydetti: "Ankara, İstanbul gibi büyük kentlerde ürettiğimiz projelerin başarısını sahil yörelerinde de sürdürmek istiyoruz. Bizlerin başarısının sun konutlarımızın güçlü mimarisi ve halkın isteğine uygun projelendirme. Sahil yörelerinde yaptığımız araştırmalarda ne yazık ki ihtiyaçlardan çok uzak, sadece 5-6 ay kalınacağı düşünülerek son derece kalitesiz, basit ve kimliksiz yapılar olduğunu belirledik. 


Bodrum'daki Park...