29 / 03 / 2024

Uzay Team İnşaat adres

Uzay Team İnşaat adres

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamal M.H.M. Elmenyawy tarafından kuruldu. 

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Alpha Team Proje Danışmanlığı İnşaat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpha Team Proje Danışmanlığı İnşaat İthalat Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Ertural ve Ömer Sarıtaş ortaklığıyla kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamal M.H.M. Elmenyawy tarafından kuruldu. 

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi Yasin Yolava ve Semra Yalova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Datça'ya Uzay Ajansı'nın fırlatma rampası kurulacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç ay içinde kurulacağını açıkladığı Uzay Ajansı'nın fırlatma rampasının lk bölümünün Muğla'nın Datça ilçesine kurulması düşünülüyor.

Uzay Team İnşaat adres Haberi

Uzay Team İnşaat adres

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamal M.H.M. Elmenyawy tarafından kuruldu. 

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Altunizade...