25 / 04 / 2024

Uzel makina arsa satışı

Uzel makina arsa satışı

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi yeniden satışta!

Uzel Makine Traktör Fabrikası'nın bina, arazisi ile makine ve teçhizatları açık artırma usulü ile yeniden satışa çıkarıldı. 15 Nisan 2019 günü gerçekleşecek ihalede satış bedeli 446 milyon 139 bin TL'ye olarak belirlendi.

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Önder Uzel: Konut değil arsa satın alın!

Uzmanlara göre gayrimenkul yatırımı yaparken nüfus artışı yüksek olan illerde konut yerine arsa satın alınmak daha karlı bir yatırım. Çünkü büyük illerde arsa fiyatları, konut fiyatlarından daha çok değerleniyor.

Uzel Makina’nın İstanbul'daki arazi satışına itiraz geldi!

UZEL Makina’nın İstanbul Rami’deki traktör üretilen 94 bin metrekarelik ana merkezinin içindeki makine ve ekipmanlarının 225 milyon liraya Vera Varlık Yönetim AŞ’ye satışına itiraz geldi.

Uzel Makina borçlarını fabrika ve arazi satarak ödeyecek!

Türk sanayisinin en köklü ve en büyük kuruluşlarından Uzel Makine artık yolun sonuna geldi. İstanbul 1. İflas Müdürlüğü 2012/10 dosya kararıyla şirketin iflasını açtı

Sinpaş GYO Uzel Fabrikası arsasının bir parselini almaktan vazgeçti!

Sinpaş GYO, 10. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve bir parselini satın aldığını duyurduğu Uzel Traktör Fabrikası'nın arsasından vazgeçtiğini açıkladı. Sinpaş GYO, arsa için açılan davaların süresinin belirsizliğini gerekçe gösterdi

Uzel Makina'yı satışa aile kavgası götürdü!

Temelleri 1930'lara kadar dayanan bir zamanların traktör devi Uzel Makina'da, baba Ahmet Uzel'in Ekim 1998'de vefatının ardından aile üyeleri arasında başlayan kavga, şirketi 10. İcra'da satış noktasına getirdi

Hatay'da icradan satılık arsa, bina, makina ve elektirk aksamı!

Dörtyol İcra Müdürlüğü, Hatay Dörtyol'da 4 bin 726 metrekare alanlı arsa vasıflı taşınmazı ve üzerinde yer alan bina , makina ve elektirik aksamını satışa sunuyor

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Uzel makina arsa satışı Haberi

Uzel makina arsa satışı

Rami’de 93,5 dönümlük arazi üzerinde kurulan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisi 1. İflas Müdürlüğü tarafından bugün düzenlenen ihalede 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık tarafından satın alındı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; fabrika kapandıktan sonra bin işçi tazminatını almamıştı. Tazminatını alamayan birçok işçi de satışın sonucunu merakla bekledi.

Traktör üretiminde Türk sanayisinin en köklü ve en büyük kuruluşlarından biri olan Uzel, 6 yıl önce iflas etmişti. Dev arazinin daha önce düzenlenen birçok satış ihalesi iptal edilmişti.

Rami’de yer alan 93 bin 547 metrekarelik alanda, 150 yıl önce fayton üretim atölyesi olarak kurulan ve 1937 yılında makine ve traktör fabrikası olarak faaliyete geçen Uzel Makine Traktör’ün binası ve arazisi bugün İstanbul 1. İflas Müdürlüğü’nde saat 14.00’de...