19 / 04 / 2024

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı ne durumda

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı ne durumda

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor. İnşaatın gözle görülür şekilde yükseldiğini belirten İşbilen, şöyle konuştu: "6 bin 844 metrekare alana inşa edilen kültür merkezinin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

Uzunköprü'deki Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor!

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı devam ediyor. İnşaatın gözle görülür şekilde yükseldiğini belirten İşbilen, şöyle konuştu: "6 bin 844 metrekare alana inşa edilen kültür merkezinin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor.

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Ankara Kesikköprü'ye kültür merkezi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Bala'nın Kesikköprü Mahallesi'nde daha önce yapılması planlanan, ancak Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz’ün bir kazada vefat etmesinden sonra yapımı gerçekleşemeyen Kültür Merkezi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması kararı alındı.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.

Kültür Köprüleri Projesi yola çıktı!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından hazırlanan “Kültür Köprüleri” projesi yola çıktı. Proje kapsamında yurtdışındaki mimari miraslarımız için kitap serisi hazırlanacak.

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Düzce'de Uzunmustafa ve Kültür Mahalleleri dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

Şanlıurfa Karaköprü'ye yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Bir birinden başarılı projeleri hayata geçiren ve hizmete sunan Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesini hayata geçiriyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de Kültür Sarayı inşa edilecek!

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesi’ni hayata geçiriyor.Başkan Çiftçi, "Kültür Sarayı 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek" dedi.

Edirne Uzunköprü UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü ‘Uzun Köprü’nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne geçici aday olarak girdiğini söyledi.

Uzunköprü Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi!

Dünyanın en uzun taş köprüsü olma özelliğini taşıyan tarihi Uzunköprü, geçici Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alındı. Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, UNESCO'ya yapılan başvurunun olumlu sonuçlandığını açıkladı.

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı ne durumda Haberi

Uzunköprü Kültür Sitesi inşaatı ne durumda


Uzunköprü'deki kültür sitesi inşaatı devam ediyor.  Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür sitesinin İller Bankası aracılığıyla yaptırıldığını anımsattı. 

İnşaatın gözle görülür şekilde yükseldiğini belirten İşbilen, şöyle konuştu: "6 bin 844 metrekare alana inşa edilen kültür merkezinin 18 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlanıyor. İnşaat tahmin edilenden daha hızlı ilerliyor. İlçeye önemli bir proje daha kazandırdık. Ekip olarak mutlu ve gururluyuz. Çok hızlı ilerleyen bir inşaat şirketiyle çalışıyoruz. Kültür sitesinin inşaatında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." 




Trakya Demokrat...